Kayserispor'da Umut Bulut ve Şamil Çinaz kadroya alınmadı!

Süper Lig'in 14. hafta maçında Kayserispor'un sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edeceği karşılaşmanın kadrosuna takım kaptanı Umut Bulut ile Şamil Çinaz alınmadı.

SPOR 09.12.2019, 10:05 12.01.2020, 20:53
Kayserispor'da Umut Bulut ve Şamil Çinaz kadroya alınmadı!

Ligin 14. hafta maçında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor’da maç kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Bülent Uygun, kadroya 18 oyuncuyu alırken, takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz bu kadroda yer almadı.

Geçtiğimiz hafta Emmanuel Adebayor, Atila Turan, Adryan Tavares ve Paul Georges Ntep ile yollarını ayıran, Nurettin Korkmaz’ı sakatlar kadrosuna dahil eden İstikbal Mobilya Kayserispor’da kadro problemi meydana gelirken, takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz kadro dışı bırakıldı. Teknik Direktör Bülent Uygun, bu iki oyuncuyu Çaykur Rizespor maçı kadrosuna eklemedi. İki futbolcu, karşılaşmayı tribünden izleyecek. Ayrıca süresiz kadro dışı kalan Bilal Başacıkoğlu da, sakatlığı devam eden Alpay Çelebi ile Levent Gülen de kadroda yer almayan diğer oyuncular oldu.

Tecrübeli teknik adam Bülent Uygun’un Beşiktaş maçında ilk 11’de forma verdiği Emre Demir, Rizespor maçı 11’inde yer almadı. Geriye kalan hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da forma giymeyen Emre Demir, Rizespor maçında yedekler arasında yer alacak. 

Öte yandan İsmail Çipe, Aymen Abdennour, Ben Rienstra, Ramazan Emirhan Civelek, Furkan Polat ve Aksel Aktaş da yedek oyuncular.
 

Yorumlar (0)