Kartal’dan Fenerbahçe’ye duygusal veda: Gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe’de 2021 yılı mali genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Fenerbahçe’ye veda etmek için genel kurula katılan teknik direktör İsmail Kartal, kendisi için hazırlanan videoyu izlerken gözyaşlarına hâkim olamadı. 

SPOR 04.06.2022, 14:48
Kartal’dan Fenerbahçe’ye duygusal veda: Gözyaşlarını tutamadı

Kürsüye gelerek açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, 6 aylık süreçte kendisine gösterilen sevgi sebebiyle tüm taraftarlara teşekkür etti. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren başarılı teknik adam, “Fenerbahçe armasının değeri benim kalbimde çok büyük. Bizim armamızın dünyada bir eşi benzeri yok. Fenerbahçe arması yazılandan, çizilenden çok daha büyük bir armadır” dedi. 

“İnşallah birkaç güzel transferle Fenerbahçe yeni sezonda şampiyon olacak”

6 aylık süreçte Fenerbahçe’ye yakışır şekilde mücadele ettiklerini dile getiren Kartal, “Camiamıza yakışır bir şekilde sezonu kapattık. Takımımızın belli bir yapısı, belli bir oyun gücü var. Tüm camia da bu oyuna alıştı. İnşallah yeni gelen teknik direktörümüzle, yanına da birkaç güzel transferlerle Fenerbahçe yeni sezonda şampiyon olacak” ifadelerini kullandı. 

“Başkanımız tüm yetkiyi bana verdi ve desteğini her zaman gösterdi”

Başkan Ali Koç’un kendisine görev süresi boyunca büyük destek verdiğini belirten İsmail Kartal, “Bizim sayın başkanla olan arkadaşlığımız uzun senelere dayanıyor. Görev sürem boyunca bana destek veren taraftarlara, yöneticilerimize, basın mensuplarına, tüm Samandıra personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Başkanımıza ise özel bir teşekkür etmek istiyorum. Ben buraya geldiğimde tüm yetkiyi bana verdi ve desteğini her zaman gösterdi. Bu bir teknik adam için çok önemli bir şey. Bana aşılanan bu öz güvenle çok daha rahat çalıştım. İşin sonunda da Fenerbahçe’yi buralara kadar taşımayı başardık. Taraftarlarımıza da bu süreçte mahcup olmadık. Oyuncularıma emeklerinden, gayretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

“Camiamız her şeyin en güzelini hak ediyor”

Ali Koç’un kendisine verdiği desteği ömür boyu unutmayacağını dile getiren Kartal, “Başkanımızla bir konuşmamız oldu. ‘İlerleyen senelerde de beraber olabiliriz’ dedi.  Önümüzdeki sezon ve bundan sonraki yıllarda benim için şampiyonluğun bir numaralı favorisi Fenerbahçe’dir. Bunu ben her fırsatta söylüyorum. Taraftarlarımızın bu takımdan beklentileri çok büyük. Camiamız her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah bunlara da en kısa sürede erişeceğiz. Allah, Fenerbahçe’nin yar ve yardımcısı olsun” dedi. İsmail Kartal’ın konuşması uzun süre ayakta alkışlandı.

Fenerbahçe’nin borcu 6 milyar 190 milyon lira

Öte yandan 2021 yılı mali genel kurul toplantısında Fenerbahçe’nin toplam borcu da açıklandı. Genel kurulda yapılan açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kulübe bağlı ortakların 31 Aralık itibariyle toplam borcunun 6 milyar 190 lira olduğu duyuruldu. 

Yorumlar (0)