Jose Sosa'dan şampiyonluk primi isteği!

Bordo-mavili takımda, Jose Sosa ile yeniden sözleşme yapılma konusunda bir anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncu, yeni anlaşmasında ekstra olarak sadece şampiyonluk primi talebinde bulundu.

SPOR 23.10.2019, 11:58
Jose Sosa'dan şampiyonluk primi isteği!

Sezon başından beri performansı ile tam puan alan Jose Sosa’nın sözleşmesini uzatmak için girişime geçen Trabzonspor, nihai mutlu sona ulaşmak üzere. Bordo-mavililer,  Arjantinli futbolcu ile yapmışş olduğu görüşme sonrası, Sosa’nın sözleşmede ek olarak yalnızca şampiyonluk primi talep etmesi de yönetimde olumlu karşılandı. Yıllık 3.2 milyon euro garanti ücret alan Sosa, gelecek yıl 2.3 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ahmet Ağoğlu yaptığı görüşmenin ardından, “Tüm şartlarınızı kabul ediyorum. Burası benim artık yuvam. Futbola Trabzonspor formasıyla veda etmek istiyorum. Rakamı siz belirleyin ancak tek isteğim sözleşmede şampiyonluk primi olsun” dediği ve Ağaoğlu'nun da bu öneriyi seve seve kabul ettiği belirtildi. Ağaoğlu da bu gelişmeyi doğruladı. Dün TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Başkan Ağaoğlu, “Sosa ve Novak ile sözleşme imzalamak istiyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yorumlar (0)