İddia: Okan Buruk'un bileti kesildi, yabancı hoca arayışı başladı!

Sezona şampiyonluk hayalleriyle başlayan ancak son 2 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla sarsılan Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışlarının başladığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre sahadaki oyundan memnun olmayan yönetim, Okan Buruk'un biletini kesti. Çok sayıda yabancı hocayla temasa geçildiği öne sürüldü.

SPOR 18.10.2022, 13:03 19.10.2022, 08:10 Hakan Öksüz
İddia: Okan Buruk'un bileti kesildi, yabancı hoca arayışı başladı!

2021-2022 sezonunda tarihinin en kötü dönemini geçiren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'i 13'ncü sırada tamamlamıştı. Başarısızlığın faturası kulüp başkanı Burak Elmas ile teknik direktör Domenec Torrent'e kesilmiş ve kan değişimine gidilmişti. 

Dursun Özbek'in kulüp başkanı olmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk getirilmişti. Sarı kırmızılı kulüp, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında şampiyonluk ipini göğüslemek için Icardı, Mata ve Mertens gibi yıldızlarla el sıkışmıştı.

Son 2 maçta 5 puan kaybedildi

2022-2023 sezonuna büyük umutlarla başlayan Galatasaray, ligin ilk haftalarında aldığı peş peşe galibiyetlerin ardından vites küçülttü. Ligde oynadığı son iki maçta Adana Demirspor ile berabere kalan ve Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılarda çatlak sesler çıkmaya başladı. Ligde çıktığı 9 maçta 17 puan toplayan takımın sahadaki oyunundan memnun kalmayan bazı taraftarlar, daha tecrübeli bir teknik direktörün bulunması için yönetime baskı yapmaya başladı.

"Jorge Jesus gibi otoriter bir hoca aranıyor" iddiası

İddialara göre yapılan transferlere ve bol alternatifli kadroya rağmen takımın performansından memnun kalmayan yönetim, Jorge Jesus gibi deneyimli ve otoriter bir yabancı hoca aramaya başladı. Çok sayıda teknik direktörle temasa geçen sarı kırmızılı yönetimin, ligin erken aşamasında kan değişikliğine gitmek istediği öne sürüldü. Bu sezon kesinlikle şampiyon olmak isteyen Dursun Özbek yönetiminin, Okan Buruk'un biletini kestiği iddia edildi.

Yorumlar (0)