Hüseyin Çimşir'de Fenerbahçe heyecanı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir'i, Fenerbahçe karşılaşması heyecanı sardı. Genç teknik direktör, Fenerbahçe maçıyla İstanbul'un 3 büyüklerine karşı ilk maçında galip gelmek için çabayalacak.

SPOR 28.01.2020, 11:06
Hüseyin Çimşir'de Fenerbahçe heyecanı!

Süper Lig'in 20. hafta maçındaTrabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. 1 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan maçta, bordo-mavili ekibin genç teknik adamı Hüseyin Çimşir, takımın başında ilk Fenerbahçe maçı heyecanını tadacak.

Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere çıktığı resmi karşılaşmalarda 3'te 3 yaparak büyük bir moral bulun 40 yaşındaki teknik dirktör, Fenerbahçe karşısında elde edeceği galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakmayı planlıyor.

Ünal Karaman'dan sonra takımın başına geçen Hüseyin Çimşir, ilk karşılaşmasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u 2-0 mağlup ederken, Süper Lig'de ise Kasımpaşı'yı evinde 6-0 yenerek farklı galibiyete imzasını attı. Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında ise deplasmanda Denizlispor'u penaltılarla geçerek adını bir üst tura yazdıran bordo-mavili ekip, evinde oynadığı son iki maçta kalesini gole kapattı. Kadroda mecburi değişimler dışında değişikliğe gitmeyen ancak savunmada ve orta sahada yaptığı dokunuşlarla dikkat çeken genç teknik adam Fenerbahçe karşısında da bu dokunuşlarına devam etmeyi hedefliyor.

Beklentileri karşılamak istiyor

Camianın desteğini arkasına alan ve oluşan beklentilere karşılık vermek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam eden Çimşir'in, Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merak edilmeye başladı. Sarı-lacivertli takım karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak teknik adamlık kariyerinde önemli bir virajı geride bırakmayı isteyen genç teknik adam, zirve yarışında camiasına güven vermek istiyor.

Yorumlar (0)