Hakim Ziyech transferinde evrak krizi: Federasyon çözüm arıyor

PSG, Hakim Ziyech transfer işlemlerini bitirmek üzere Chelsea'den evrak talep etti. Ancak kulüp 3 defa hayatlı evrak yolladı ve transfer federasyonların kararına kaldı.

SPOR 01.02.2023, 14:32
Hakim Ziyech transferinde evrak krizi: Federasyon çözüm arıyor

Paris Saint-Germain ve Chelsea kulüpleri Hakim Ziyech'in kiralık transferi hakkında anlaşmaya vardı. Fakat yanlış evrak sebebiyle transfer işlemi durma noktasında geldi.

3 defa yanlış evrak

Chelsea, bir taraftan Enzo Fernandez transferi ile uğraşırken çalışırken öte yandan Hakim Ziyech'i PSG'ye yollamaya çalışıyor.

Son güne kalan işlemlerde PSG takımı, evrakların bitirilmesi adına Chelsea'ye durumu iletti. Bu durumun sonucunda Chelsea peş peşe 3 defa yanlış evrak yolladı.

Federasyon dahil oldu

Paris Saint-Germain'in, bütün anlaşmaların gerçekleştirildiğini ve imzalar atılmasına rağmen yanlış evrak sebebiyle transferi iptal etmeyi düşünmediği ifade edildi. Bu sebeple Fransa Futbol Federasyonu ile söz konusu durumun görüşülüp bir çözüm yolu bulunacağı aktarıldı.

2020 senesinde Ajax'tan Chelsea kulübüne geçiş yapan Ziyech, bu sezon toplamda 15 resmi maça çıktı. Ziyech daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılmıştı.

Yorumlar (0)