Galatasaraylı taraftarlar Süleyman Luş diyor!

Galatasaray kulübünün 18 yaşındaki genç yıldızı Süleyman Luş'un gösterdiği performans karşısında taraftarlar 'Nagatomo'yu değil onu görmek istiyoruz' yorumunda bulundu.

SPOR 07.11.2019, 14:57 07.11.2019, 14:59
Galatasaraylı taraftarlar Süleyman Luş diyor!

Real Madrid karşılaşmasında kendi kanadından gelen ataklara karşı koyamadığı gibi yenilen 4. golde de büyükhatası bulunan Nagatomo yine hayal kırıklığına neden olurken, Japon oyuncunun, fiziki olarak yetersiz olması Fatih Terim’i başka oyuncu arama yoluna itti.

süleyman luş ile ilgili görsel sonucu

UEFA Gençlik Ligi’nde dün oynanan karşılaşmada Real Madrid’i 4-2 yenilgiye uğratan sarı-kırmızılı takımda genç yıldız, Süleyman Luş’un oynadığı futbol ve kaydettiği gol izleyicilerden tam not alırken, 18 yaşındaki genç sol bek oyuncusunun etkili performansı taraftarlara “Sahada yürüyen bitmiş Nagatomo değil, mücadele eden heyecan veren Süleyman Luş’u tercih etmemiz lazım” yorumlarını yaptırdı. Puan alınamayan her karşılaşmanın ardından gençlere kadroda yer vereceğini ifade eden, fakat bu sözlerini gerçekleştirmeyen Fatih Terim’e Süleyman Luş tepkisi koyan Galatasaraylı taraftarlar futbolcunun bir an önce takımdaki yerini almasını talep ederken, tecrübeli teknik adamın da bu serzenişleri geri çevirmeyeceği tahmin ediyorlar.

süleyman luş ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid’e penaltıdan atmış olduğu golün ardından asker selamı veren Süleyman Luş, taraftarların kalbinde en üst sırada yerini alırken, futbolcunun menajerliğini yapan Rahman Kıçe’nin "Şans verilirse Galatasaray 10 yıl sol bek problemi yaşamaz" sözleri bir hayli dikkat çekti. Millî Takım’da alt yaş gruplarında da forma giymekte olan Süleyman Luş için önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelecek olan menajer Kıçe’nin oyuncusu ile yakından ilgileneceği ileri sürüldü.

Yorumlar (0)