Galatasaray, orta sahayı Vidal'e emanet edecek!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Inter'de top koşturan Arturo Vidal'i takibe aldı. 35 yaşındaki Şilili futbolcunun, uygun bir maaş teklifinin gelmesi halinde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ileri sürüldü.

SPOR 26.06.2022, 13:02 Hakan Öksüz
Galatasaray, orta sahayı Vidal'e emanet edecek!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, topladığı 52 puanla ligi 13'üncü sırada tamamladı. Bu başarısızlık, başkan Burak Elmas ile teknik direktör Domenec Torrent'in sonunu hazırladı. Kan değişikliğine giden sarı kırmızılılarda başkanlık koltuğuna Dursun Özbek oturdu. Takımın yeni hocası ise Okan Buruk oldu.

Hedef, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında şampiyonluk!

Okan Buruk öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yılında şampiyon olmak isteyen Galatasaray, tüm planlarını buna göre yapıyor. Sezon öncesi kampına yeni transferlerini yetiştirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, önümüzdeki yıllara damga vuracak bir takımın temellerini atmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk, Arturo Vidal'i istiyor!

Merkez orta saha bölgesini deneyimli bir futbolcuya emanet etmek isteyen Galatasaray, Şilili Arturo Vidal'i listeye aldı. Teknik direktör Okan Buruk'un isteğiyle harekete geçen yönetim, 35 yaşındaki futbolcu ile anlaşma için şartları zorluyor. 2020 yılında bedelsiz olarak Barcelona'dan İtalyan ekibi Inter'e giden Vidal, kariyerine nerede devam edeceğiyle ilgili kesin bir karar vermedi.

Yüklü bir maaş teklif edilecek

Önceki sezon Seria A'da topladığı 84 puanla Milan'ın arkasından ikinci olan Inter, uygun bir teklif gelmesi halinde Vidal'in gidişine onay verecek. Bayern Münih, Barcelona ve Juventus gibi devlerde forma giyen Vidal, yüklü bir maaş teklifinin gelmesi halinde Süper Lig'e gelmeye sıcak bakıyor.

Orta sahadaki kalite sorununu çözebilir

Önceki sezon Inter formasıyla 41 resmi maç çıkan Arturo Vidal, 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Deneyimli futbolcu, Galatasaray'ın orta sahadaki kalite sorununun çözümü olabilir. Yöneti içinden bazı isimler ise 35 yaşındaki Vidal yerine daha genç ve dinamik bir futbolcuya imza attırılması gerektiğini belirtiyor.

Yorumlar (0)