İngiltere’den Gaziantep’e geldi: Kocası kızını kaçırdı

İngiltere’den kızı ve kocasıyla beraber Gaziantep’e tatile gelen Bangladeşli kadının kocası, otelden çıkış işlemi yapacakları sırada 3 yaşındaki kızlarını kaçırdı.

GÜNDEM 26.06.2022, 13:21 27.06.2022, 09:13
İngiltere’den Gaziantep’e geldi: Kocası kızını kaçırdı

Syeda Gulshana Begüm (30), kızı Ruqaiyyah Şhah Hussain (3) ve kocası P.Ş.H. (50) tatil yapmak için İngiltere’den Türkiye geldi. Aynı zamanda İngiltere vatandaşı da olan Bangladeşli aile, Türkiye turları kapsamında 16 Haziran günü Gaziantep’e giderek Şahinbey ilçesi Karagöz Mahallesi’ndeki bir otele giriş yaptı.

Eşini odaya yolladı, planını devreye soktu

2 gün otelde konakladıktan sonra 18 Haziran’da resepsiyondan çıkış işlemlerini gerçekleştiren P.Ş.H., bu sırada eşi Syeda Gulshana Begüm'ü yeniden odaya gönderdi.

Eşi yeniden odaya çıktıktan sonra çıkış işlemlerini gerçekleştiren P.Ş.H, kızını da yanına alarak otelden çıkış yaptı.

Kızını alıp kaçtı

Yaşadığı olay sonrasında ne yapacağını bilemeyen ve kızını Gaziantep'te bulacağı düşüncesiyle çaresizce bekleyen anne ne İngiltere’ye ne de ülkesine geri dönebiliyor.

“Eşim benden izinsiz kızımı alarak kaçtı”

Büyük bir şok yaşayan Syeda Gulshana Begüm, eşinin kızını kaçırdığını öne sürerek, çaresizce beklediğini ve yetkililerden yardım istediğini dile getirdi.

Yaşadığı alayı anlatan Syeda Gulshana Begüm, “7 Haziran günü İngiltere'den tatil yapmak için Türkiye’ye geldik. Ayın 16’sında da Gaziantep'te bulunan bir otele yerleştik. Ayın 18'inde buradaki otelden çıkış işlemlerini yaparken eşim beni yeniden odaya gönderdi. Ben de yeniden odaya gittim. Döndüğümde ise kızım ve eşim yoktu. Eşim beni beklemeden kızımı da alıp gitmiş. Eşim kızımı yanına alarak kaçtı” şeklinde ifade etti.

“Türk yetkililerden yardım bekliyorum”

Eşinin kızını ilk olarak Gaziantep’in İslahiye ilçesine, oradan da Hatay’a götürdüğünü öne süren Begüm, “Valizlerle beraber otelden çıkış yapıp taksiye binmişler. Taksiyle İslahiye ilçesine gitmişler. Oradan da duyduğumuza göre Hatay'a geçmişler. Şu anda nerede kaldıklarını bilmiyoruz. Kızımın yanıma gelmesini istiyorum. Türk yetkililerden kızımın bulunması için yardım bekliyoruz” diye konuştu.

“Babası onu Suriye'ye götürmüş olabilir”

Kocasının kızını kaçırmasıyla birlikte zor günler yaşayan Syeda Gulshana Begüm, “Kızım henüz 3 yaşında. Kızımın sağlık durumundan endişe ediyorum. Kızımın hızlı bir şekilde bulunmasını istiyorum. Ne durumda olduğunu bile bilemiyorum. Babası onu Suriye'ye bile götürmüş olabilir. Belki de kızımı bir daha asla göremeyeceğim. Ben aynı otelde kalmaya devam ediyorum. Burada kızımın bulunmasını bekliyorum. Türk polisinden, medyadan ve insanlarından yardım bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)