Simge Sağın aşkı bitirdi, fotoğrafları sildi!

Aranjör Aytaç Özgümüş ile 2 yıllık birlikteliğini önceki günlerde sonlandıran ünlü pop yıldızı Simge Sağın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları da sildi.

MAGAZİN 26.06.2022, 13:40 27.06.2022, 13:54 Hakan Öksüz
Simge Sağın aşkı bitirdi, fotoğrafları sildi!

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden olan Simge Sağın, bir süredir aş hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü aranjör Aytaç Özgümüş ile 2 yıldır aşk yaşayan ünlü şarkıcının, bu yaz nikâh masasına oturması bekleniyordu.

Aytaç Özgümüş ile evliliğe hazırlanıyordu

Gelen bilgilere göre evlilikle sonuçlanması beklenen Simge Sağın-Aytaç Özgümüş aşkı sona erdi. Aşıkların ayrılık kararı alması, bazı Simge Sağın hayranlarını üzdü. Simge Sağın ile ünlü aranjörü yakıştırmayan bazı hayranlar ise ayrılık kararının doğru olduğu görüşünü paylaştı. 

O fotoğrafları kaldırdı

Ayrılığın ardından 40 yaşındaki ünlü popçunun, bazı Instagram paylaşımlarını sildiği görüldü. Aytaç Özgümüş ile çektirdiği aşk pozlarını Instagram'dan kaldıran Simge Sağın'ın, bir süre boyunca sadece müzikle ilgilenmek istediği öğrenildi.

Sık sık spor fotoğrafları paylaşıyor

Sosyal medya hesabından sık sık spor fotoğrafları paylaşan ünlü şarkıcı, sahneden çekilen pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunuyor. 1981 doğumlu Simge Sağın, 2011 yılında piyasaya sürdüğü "Yeni Çıktı" adlı albümüyle Türk müzik dünyasını sallamıştı.

Yorumlar (0)