Galatasaray'da Arda Turan gelişmesi!

Arda Turan, Galatasaray’a dönmek için gün sayıyor. Camianın veya taraftarın bu transfere tepki göstermesinden dolayı endişe duyan Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları ise süreci oldukça yavaştan alıyor.

SPOR 03.01.2020, 09:37 12.01.2020, 16:21
Galatasaray'da Arda Turan gelişmesi!

Sarı-kırmızılı ekibin, sezonun ikinci yarısında eski oyuncusu Arda Turan’ı yeniden renklerine bağlayacağı düşünülüyor. Deneyimli oyuncu, yuvaya dönmek için Galatasaray’dan gelecek haberi beklerken, teknik direktör Fatih Terim’in, bu transferi isteyen isimler arasında yer alması, işin büyük olasılıkla olumlu sonuçlanacağı izlenimini bırakıyor. Buna karşın, yönetim kanadında bazı çekincelerin olduğu ifade ediliyor. Bunlardan birisi, önümüzdeki ay mahkemeden çıkması muhtemel erken seçim kararı oldu.

Taraftarın tepkisinden korkuyorlar

Camianın veya taraftarın bu transfere tepki göstermesinden endişe duyan Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, süreci oldukça yavaştan alıyor. Sarı-kırmızılı yönetimden onay çıktığı takdirde Arda Turan’ın Başakşehir’le olan sözleşmesini feshedeceği, Barcelona’dan da bonservisini alarak Galatasaray’a imza atacağı ileri sürülüyor.

Yorumlar (0)