"Galatasaray çok kötü bir takım görüntüsündeydi"

İspanyol devi Real Madrid'in efsane futbolcularından olan Valdano, Galatasaray hakkında "çok kötü bir takım" dedi.

SPOR 07.11.2019, 16:27 07.11.2019, 16:32
"Galatasaray çok kötü bir takım görüntüsündeydi"

Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yenilgiye uğratarak Şampiyonlar Ligi tarihinde flaş bir galibiyet elde etmesinden sonra İspanyol ekibine güzel tepkiler gelmeye devam ediyor.

Real Madrid'in Zidane ile nihayet gerçek kimliğine kavuşma sinyalleri verdiği görüşünde birleşen İspanyol basını, Galatasaray'a üç gol atan 18 yaşındaki Rodrygo'yu da karşılaşmanın kahramanı olarak seçti.

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçı değerlendiren Real Madrid'in efsane isimlerinden Jorge Valdano, "Galatasaray çok kötü bir takım" dedi.

Karşılaşmayı yorumlayan Valdano, "Galatasaray maçında bir yıldız doğdu; Rodrygo! Şampiyonlar Ligi seviyesinde bu şekilde etkileyici bir performans sergilemesi muazzamdı. Rodrygo, doğal bir yetenek ancak bu yeteneğini geliştirmesi gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

jorge valdano real madrid ile ilgili görsel sonucu

İspanyol devine karşı koyacak bir takımın sahada olmadığını belirten Valdano, "Real Madrid sahaya çıktı ve ne yapması gerekiyorsa onu yaptı, karşısında bir direnç görmedi, baskı yemedi ve oyunu istediği gibi yönetti. Galatasaray çok kötü bir takım görüntüsündeydi. Real Madrid için Galatasaray maçı iyi bir test olmayabilir ancak yine de takımda önemli kıpırdanmalar vardı" dedi.

Galatasaray karşısında almış oldukları galibiyet hakkında konuşan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Toni Kroos, "Bu sene bazı iyi maçlarımız vardı, Galatasaray maçı da onlardan biriydi. 15 dakikada 3 gol bulmak güzeldi. Rodrygo henüz 18 yaşında ama çok iyi oynuyor. Rodrygo bu kalitesiyle 15 sene daha burada kalabilir, buna eminim" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)