Galatasaray, Alanyaspor maçında son dakikalarda yıkıldı!

Süper Lig'de 5. hafta kapanış karşılaşmasında Galatasaray ve Alanyaspor maçı oynandı. Maç son dakikalarda Alanyaspor'un 2. golünü atmasıyla 2-1 sona erdi.

SPOR 19.10.2020, 22:49
Galatasaray, Alanyaspor maçında son dakikalarda yıkıldı!

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor karşılaştı.

Alanyaspor son dakikada 3 puanı aldı

Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmanın kazananı 2-1 skorla Alanyaspor oldu. Galatasaray’ın tek golünü ilk yarıda 34. dakikada Radamel Falcao attı.

Alanyaspor’da ise ilk yarıda 43. dakikada frikikten Khouma Babacar gol attı ve ikinci yarıda 90+5. dakikada Davidson 3 puanı getiren golü attı.

Etebo oyun dışı kaldı

Öte yandan Galatasaray’da 30 ve 43. dakikalarda iki sarı kart alan Etebo oyun dışı kaldı.

Bu galibiyetle birlikte Aytemiz Alanyaspor 13 puana çıktı ve liderliğine devam etti. Galatasaray’ın puanı ise 7’de kaldı.

Süper Lig’in gelecek haftasında Erzurumspor evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Fatih Karagümrük ise Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak.

Saracchi 4 maçın ardından döndü

Sakatlığından dolayı 4 maçtır maçta görev alamayan Uruguaylı sol bek oyuncusu Saracchi, Alanyaspor karşılaşmasında sahaya dönüş yaptı.

Süper Lig’de 2. haftada Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanmasının ardından ligdeki Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarıyla UEFA Avrupa Ligi elemelerindeki Rangers ve Hajduk Split de maçta forma giyememişti.

Radamol Falcao yine gol kaydetti

Alanyaspor’un daha çok hücumda olduğu anlarda, Galatasaray öne geçmeyi başardı. Maçta 33. dakikada Galatasaray penaltı aldı.

Ceza sahasına gelen topa elle müdahale edince hakem tarafından penaltı kararı verildi.

Karşılaşmada 34. dakikada Falcao penaltı kullandı, topu ağlara göndererek Galatasaray’ın maçtaki tek golünü atmış oldu.

Yorumlar (0)