Futbolcuların yüzüne lazer tutuldu, Mısır elendi!

Dünya Kupası Elemeleri'nde Senegal ile karşılaşan Mısır, penaltı atışları sonucunda elendi. Yüzüne lazer tutulan Mısırlı Mohammed Salah ve Mustafa Mohamed, penaltı atışından yararlanamadı.

SPOR 30.03.2022, 00:24 30.03.2022, 13:55 Hakan Öksüz
Futbolcuların yüzüne lazer tutuldu, Mısır elendi!

Bu yıl Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmak için Mısır ve Senegal karşı karşıya geldi. Mısır'ın ilk maçını 1-0 kazandığı mücadelenin rövanşı Abdoulaye Wade Stadyumu'nda oynandı. Büyük heyecana sahne olan maçta Senegal, 3. dakikada Dia ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Senegal 1-0 kazanarak maçı uzatmaya götürdü. 

Mısır'da 3 futbolcu penaltı kaçırdı!

Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca maç uzatmaya gitti. Senegalli taraftarlar, Mısırlı oyuncuların penaltı atışları esnasında futbolcuların yüzüne lazer tuttu. Liverpool'da forma giyen Mısırlı Mohamed Salah, Zizo ve Galatasaray'da top koşturan Mustafa Mohamed penaltı atışını gole çeviremedi.

Senegal, Dünya Kupası bileti aldı!

Galatasaray'ın yıldız ismi Mostafa Mohammed'in penaltı atışı, kaleci Edouard Mendy tarafından çıkarıldı. Penaltı atışları sonucu 2-1 kazanan Senegal, Dünya Kupası'na katılma hakkını elde etti.

Geceye damgasını vuran olay, penaltı atışları esnasında Mısırlı futbolculara lazer tutulması oldu. Mısır milli takımı, kullandıkları 4 penaltı atışından sadece birini gole çevirebildi.

Yorumlar (0)