Fransa basını: Türk gemisi çok sallandı ama batmadı

Fransa basını, dün 1-1 eşitlikle biten karşılaşma sonrasında A Millî Takımın savunma performansını överek: "Türkler çok sağlam durdu" dedi.

SPOR 15.10.2019, 13:45
Fransa basını: Türk gemisi çok sallandı ama batmadı

"Golü çok tartışılan asker selamı ile kutladı"

Resim

LE PARISIEN: "Her şey iyi gidiyordu. Karşılaşmanın yüksek tansiyon altında oynanacağı endişeleri unutulmuştu. Fransa Ulusal Marşı ıslıklanmadı. Tribündeki sesler sadece 'mavileri' Fransa dışında oynuyormuş sanrısı vermek içindi. Fransa gol attı, daha sonra Türkiye eşitliği sağladı. Türk oyuncular bu golü çok tartışılan asker selamı ile kutladı.

"Türkiye Fransa'yı üzdü"

türkiye fransa ile ilgili görsel sonucu

LE FIGARO: "Sıcak bir politik gündem içinde ve sanki maç 'Boğaz'da oynanıyormuş gibi hissettiren' ıslıklar altında Fransa Euro 2020 vizesine çok yaklaştı. Ancak düşünüldüğü kadar düşmanca olmayan bir ortam içinde Türkiye Fransa'yı üzdü ve maviler büyük bir fırsatı elinden kaçırdı. Maviler 10. dakikadan itibaren Mert Günok'un kalesini abluka altına almaya başladı. İlk yarının en muhteşem anı Başakşehir kalecisinin Griezmann ve Sissoko'nun şutlarını kurtadığı andı. Türk gemisi çok sallandı ama batmadı."

"Sağ kanat sınıfta kaldı"

türkiye fransa ile ilgili görsel sonucu

LEQUIPE: "Türkiye ile 1-1 berabere kalan Fransa takımı birbirine benzemeyen iki kanat performansı yüzünden acı çekti. Sol taraf işlevsel bir performans verirken, sağ kanat sınıfta kaldı. Maçın kazananı: Türkiye. Türkiye maç içinde zor anlar yaşadı ancak defansif sertlik ve kararlılıkları ile bir puanı koparıp aldı."
 

Yorumlar (0)