Finali kaybeden Galatasaray'dan itiraz

Galatasaray Spor Kulübü, erkek voleybol takımının Kupa Voley final karşılaşmasında Arkas Spor'a 3-2 yenildiği mücadelede hakemin ilk sette bir skor hatası yaptığını öne sürdü. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizde bulunan mevcut kayıtlarla, şu an itibarıyla Türkiye Voleybol Federasyonu nezdinde müsabakanın gözlemciler ve hakemleri hakkında gereken tüm hukuki adımları atacağımızı belirtmek isteriz." denildi.

SPOR 14.04.2022, 01:29 14.04.2022, 13:39
Finali kaybeden Galatasaray'dan itiraz

Sarı-kırmızılı kulüp, AXA Sigorta Kupa Voley final müsabakasında Arkas Spor'a 3-2 mağlup olunan karşılaşmada hakemin ilk sette bir skor hatası yaptığını ileri sürdü.

"Tabelada hata yapıldı"

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Erkek voleybol takımımız, Arkas Spor ile karşılaştığı final mücadelesinin ilk setinde 19-17'lik skorla önde olduğu sırada yitirdiğimiz sayının ardından 19-18 olması gereken skor, skor tabelasına 19-19 olacak şekilde yansıtılmıştır. İstatistik antrenörümüzün ve teknik ekibimizin ivedilikle bulunduğu itiraza ve ikinci setin son bölümünde de menajerimizin karşılaşmanın gözlemcisine uyarıda bulunmasına karşın maçın hakemleri tüm bu itirazımızı reddetmiş, skorda bir yanlışlık olmadığını savunmuşlardır." ifadeleri kullanıldı.

"Hakkımızı arayacağız"

Söz konusu açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizde bulunan mevcut kayıtlarla, şu an itibarıyla TVF (Türkiye Voleybol Federasyonu) nezdinde müsabakanın gözlemciler ve hakemleri hakkında gereken tüm hukuki adımları atacağımızı belirtmek isteriz." denildi.

Yorumlar (0)