Fenerbahçe’de yarı final heyecanı: İşte muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu önemli maça dair detaylar ve muhtemel 11...

SPOR 11.04.2024, 15:28 15.04.2024, 09:32 Buse Önder
Fenerbahçe’de yarı final heyecanı: İşte muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde zorlu bir mücadeleye çıkacak. Sarı lacivertliler, ilk maç için Yunanistan'ın güçlü takımlarından Olympiakos'un sahasına konuk olacak.

Ancak Fenerbahçe, bu önemli maça eksiklerle çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibinde, sakatlıkları devam eden Mert Hakan Yandaş, Djiku ve Joshua King forma giyemeyecek. Ayrıca Serdar Aziz, Serdar Dursun ve Mert Müldür ise UEFA listesinde yer almadığı için mücadelede yer alamayacaklar.

Sarı kart sınırında futbolcular var

Sarı lacivertlerde, Oosterwolde ve Yunanistan'a götürülmeyen Djiku ise, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Rakip Olympiakos ise son olarak kendi liginde Lamia'yı 5-1 yenerek moral buldu. Ancak ekipte cezalı Daniel Podence dışında, Alexandropoulos, Retsos, Fortunis, Camara, Iborra ve Carmo sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar.

Maç hangi kanalda?

Olympiakos ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, Georgios Karaiskakis Stadı'nda TSİ 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek ve maç EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Fenerbahçe yarı final yolunda

Yarı finale çıkacak takımın belirleneceği rövanş maçı ise 18 Nisan'da Kadıköy'de gerçekleşecek. Eşleşmenin galibi, final için Aston Villa - Lille çeyrek finalinin galibiyle karşılaşacak.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ile Olympiakos, 2021-22 sezonunda Avrupa Ligi grubunda karşılaşmış, iki maçı da Yunan ekibi kazanmıştı.

Yorumlar (0)