Fenerbahçe'nin hedefindeki isim Isco!

Gelecek sezon ligde ve Avrupa'da başarı elde etmek isteyen Fenerbahçe, 10 numarasını arıyor. İddialara göre sarı lacivertliler, Real Madrid ile olan sözleşmesi sona eren Isco'nun peşine düştü. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Roma ve Newcastle United'ın da devreye girdiği ileri sürüldü.

SPOR 04.07.2022, 10:26 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin hedefindeki isim Isco!

Geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde çıkış yakalayan ancak şampiyon Trabzonspor'un gerisinde kalan Fenerbahçe, bu sezon işleri sıkı tutmak istiyor. Teknik direktörlük koltuğuna Portekizli Jorge Jesus'u getiren sarı lacivertliler, tecrübeli hocanın öncülüğünde hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek istiyor.

Fenerbahçe yönetimi, yeni sezonda daha diri ve alternatifli bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Jorge Jesus'un oluşturduğu listeye göre harekete geçen sarı lacivertliler, önemli yıldızları kadrosuna katmak istiyor. Jorge Jesus gibi dünya futbolunda tanınan bir isme sahip olan Fenerbahçe, transferde bu avantajını kullanmak istiyor.

Galatasaray'ın da Isco'yu yokladığı öğrenildi!

İspanyol basınının iddialarına göre Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Isco'nun peşine düştü. Real Madrid formasıyla sayısız kupa kazanan 30 yaşındaki Isco'nun, Türkiye macerasına atılıp atılmayacağı bilinmiyor. İspanyol spor gazeteleri, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın yakın merceğindeki Isco'nun vereceği kararın önümüzdeki günlerde belli olacağını ileri sürdü.

Roma ve Newcastle United devrede!

İddialara göre tecrübeli 10 numaranın transferi için İngiliz ekibi Newcastle ve Jose Mourinho'nun takımı Roma da devreye girdi. İspanyol futbolcunun, bir zamanlar Real Madrid'de teknik direktörlük yapmış olan Jose Mourinho'nun takımı Roma'yı tercih edebileceği konuşuluyor. Isco'nun "her maçta süre alabileceği" bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Isco'nun futbol kariyeri

Futbol kariyerine Valencia'nın altyapısında başlayan Isco, daha sonra Mestalla ve Malaga gibi külüplerde top koşturdu. 2013 yılında 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle İspanyol devi Real Madrid'e giden Isco, burada büyük başarılar elde etti. 

Real Madrid ile 5 Şampiyonlar Ligi ve 3 La Liga şampiyonluğu kazanan İspanyol futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi bu yılın Temmuz ayında sona erdi. Isco, Real Madrid formasıyla çıktığı 352 resmi maçta 53 gol ve 56 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)