Fenerbahçe, Marcos Rojo transferinde sona geldi!

Fenerbahçe, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Marcos Rojo'yu transfer listesine ekledi. Express Gazetesi’ne göre sarı-lacivertliler bu transferi her an bitirebilir. Marcos Rojo geldiği takdirde, hem stoperde hemde sol bekte görev yaptığı için, tek imzayla savunma takviyesi halledilecek.

SPOR 03.01.2020, 09:19 12.01.2020, 16:21
Fenerbahçe, Marcos Rojo transferinde sona geldi!

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal’ın savunmaya istediği takviye, hem sol bekte hem de stoperde görev alabilen bir oyuncunun alınmasıydı. Ancak Atalanta’nın Kjaer’i gönderme kararı almasının ardından bu öncelik rafa kalktı, Danimarkalı için girişimler başlanıldı. Her şey yolunda ilerlerken Trabzonspor’un araya girmesi ve Sevilla’nın fiyat yükseltmesi, yönetimi hemen alternatif oyunculara itti. Daily Express’e göre bu futbolcu Marcos Rojo oldu. Gazete, Manchester United’dan ocak ayında ayrılacak oyuncularla ilgili yaptığı haberde, Arjantinli savunmacının Fenerbahçe’ye gideceğini iddia etti.

Adı Fiorentina ile de geçen başarılı oyuncu tam da Yanal’ın istediği profilde... Rojo, hem stoperde hem de savunmanın solunda görev alan bir oyuncu. Üstelik ‘öylesine’ değil, gerçek anlamda iki mevkide de başarılı performans ortaya koyuyor. 

Sarı-lacivertliler, sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Fenerbahçe stoper-sol bek takviyesini tek imzayla halledecek ve ekonomik anlamda da rahatlayacak.
 

Yorumlar (0)