Fenerbahçe Isla'nın da sözleşmesini uzatıyor!

Fenerbahçe, dün yapmış olduğu açıklama ile Nabil Dirar'ın sözleşmesini iki yıl daha uzattığını açıklamıştı. Sarı lacivertli takımın sözleşmesini uzatacağı bir diğer futbolcuda belli oldu.

SPOR 06.11.2019, 09:28 06.11.2019, 09:49
Fenerbahçe Isla'nın da sözleşmesini uzatıyor!

Transfer çalışmalarına takım içerisinde start veren sarı-lacivertli takımdan ilk atak dün geldi. Fenerbahçe, sezon sonunda kontratı bitecek olan Nabil Dirar'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Nabil Dirar böylelikle 2022 yılında kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

Ersun Yanal'ın net kadrosunda olan yıldız oyuncunun yıllık ücretinde önemli bir indirime gidildiği ifade edilirken Fenerbahçe yönetiminin sözleşmesini uzatacağı ikinci futbolcu da ortaya çıktı.

Mauricio Isla fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu

Sarı-lacivertli takımın önümüzdeki günlerde de sağ bekte başarılı performansı ile tam not alan Mauricio Isla'nında sözleşmesinin uzatılacağı öne sürüldü.

Peki Mauricio Isla kimdir?

1988 yılında Şili'de doğan Isla, futbol kariyerine Universidad Catolica takımında başladı.

2007 yılında, henüz 19 yaşındayken İtalya kulüplerinden Udinese'ye transfer oldu. 5 sezon boyunca forma giydiği Serie A takımında adından söz ettirmeyi başardı.

2010-2011 yıllarında Udinese, Serie A'yı 4. sırada tamamlayarak bir sonraki yıl Avrupa kupası yolunu tutnuştu. Udinese takımında Alexis Sanchez, Candreva, Benatia, Cuadrado, Di Natale, Handanovic, Kwadwo Asamoah ve Gökhan İnler gibi yıldız futbolcular ile aynı formayı giyen Isla, tıpkı o yıldız oyuncular gibi başarıyı yakalayarak 2012 yılında 18.8 milyon euroya Juventus takımına imzasını attı.

Mauricio Isla udinese ile ilgili görsel sonucu

Juventus kulübünde beklentileri karşılayamayan ve kadroda sürekli yer alamayan Isla önce QPR'a, sonrasında da Marsilya'ya kiralık olarak gönderildi ve en son 4 milyon euro karşılığında Cagliari kulübüne transfer oldu.

Isla, 2007 yılından itibaren Şili Millî Takım'ında oynadı.

Asıl mevkisi sağ bek olan Mauricio Isla, sağ kanat ve önlibero pozisyonunda görev alabiliyor. Çok yönlü bir oyun karakteri olan yıldız oyuncu, hızı ve sert oyun tarzı ile dikkatleri çekiyor.

Mauricio Isla şili ile ilgili görsel sonucu

Savunmada rakip kanatta görev yapan futbolcuları sert oyun yapısı ile engelleyen Isla, hücumda ise hızı ve ortalarıyla takımına büyük katkıda bulunuyor.
 

Yorumlar (0)