Fatih Terim'in ardından Mustafa Cengiz basın karşısına çıkıyor!

Galatasaray'da yönetim ve teknik direktör Fatih Terim arasında gerçekleştirilen Arda Turan zirvesinin yankıları sürüyor. Çaykur Rizespor maçının ardından yönetimi hedef alarak 'Galatasaray'a yakışan bir durum değil' açıklamasından bulunan Fatih Terim'in ardından Başkan Mustafa Cengiz de basın karşısına çıkacak.

SPOR 24.01.2020, 13:30 24.01.2020, 13:32
Fatih Terim'in ardından Mustafa Cengiz basın karşısına çıkıyor!

Başkan Mustafa Cengiz gündem değerlendirmesi için basın toplantısı gerçekleştirme kararı verdi.

Galatasaray Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre; Cengiz bugün saat 17:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantısı Odası’nda Fatih Terim zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Mustafa Cengiz’in Fatih Terim’e cevap vereceği tahmin ediliyor.

Fatih Terim Türkiye Kupası’nda oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Mustafa Cengiz ve iki yöneticiyle yaptığı toplantıdaki konuşmaların daha eve varmadan bir gazeteciye verildiğini söylemiş, “Bu, Galatasaray’a yakışan bir durum değil. Hayal kırıklığı yaşadım” demişti.

Terim’in bu açıklamalarının ardından cevap hakkını kullanmak isteyen Mustafa Cengiz’in, Arda Turan ve Fatih Terim konusunda taraftarların merak ettiği sorulara yanıt vereceği düşünülüyor.

Yorumlar (1)
Emin sabuncu 4 yıl önce
Milletin diline düştünüz başkan, yakışmıyor size.