Metin Ülgen: Galatasaray camiasına armağan olsun

Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, “Böyle büyük bir camiada şampiyon olduğumuz için çok mutluyum, tarifi mümkün değil” dedi.

SPOR 05.05.2024, 17:14 06.05.2024, 15:40 Melina Ay
Metin Ülgen: Galatasaray camiasına armağan olsun

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30’uncu ve son haftasında evinde oynadığı ALG Spor'u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ülgen, “Çok mutluyum. Galatasaray’ın isminin olduğu yerde hep söyledik sezon başından beri hayallerimiz var. ‘Biz şampiyon olacağız’ dedik. Şampiyon olmalı, Avrupa’da Türk olmayan takımları yenmeli, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeli. Böyle büyük bir camiada şampiyon olduğumuz için çok mutluyum, tarifi mümkün değil” şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi için hemen çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Ülgen, "Gelecek senenin takımını yapıp, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ülgen son olarak şampiyonluğu Galatasaray camiasına armağan ettiklerini söyledi.

Ebru Topçu: Hepimiz çok mutluyuz

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında evinde oynadığı ALG Spor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyon oldu. Maçın ardından konuşma yapan sarı-kırmızılıların golcüsü Ebru Topçu, "Çok şükür, çok mutluyuz. Diyecek çok fazla kelimem yok. Şu an hayalimi yaşıyorum. Ailem, sevdiklerim hepsi burada. Hepimiz çok mutluyuz. Bu arma için iki yıldır çok emek verdik. Çok gururluyuz. Bu sezon 15 golle oynadım. Takıma katkım olduysa ne mutlu. Hepimiz çok mutluyuz" şeklinde sevincini duyurdu.

Berna Yeniçeri: Galatasaray tarihinde bir ilk

Sarı-kırmızılıların başarılı oyuncusu Berna Yeniçeri, “Çok mutluyum. Galatasaray tarihinde bir ilk. Adımızı altın harflerle yazdırdık. Sonunda kupayı aldık. Tek bir hayalimiz vardı, şampiyon olmaktı. Geçen sene kıl payı kaybettik. Şu anda şampiyonuz. Memleketimden desteklemeye gelen aileme, tüm sevdiklerime armağan ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Gelecek sene Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Yeniçeri, "Şampiyonlar Ligi zor bir yer ama biz armaya yakışan her şeyi yapmaya hazırız. Şu anda şampiyonluk kutlamalarını düşünüyoruz. Ondan sonra inşallah gerisini düşüneceğiz” diye konuştu.

Emir Aral: Play-off’suz şampiyon olduk

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, “Çok mutluyuz. Ne diyeceğimiz bilemiyorum. Geçen sene bu takımı baştan aşağıya kurduk. Geçen sene ucundan döndük. Bu sene sistemin değişmesiyle, play-off'suz bir sistemde şampiyon olduk. Mayıslar bizimdir zaten. Mayıslara lider giren Galatasaray her zaman şampiyon olur. Şampiyonluğu kazandık. Bu 3. sezonu profesyonel kadın liglerinin. 3 büyükler arasında da ilk kez Galatasarayımızın şampiyon olması bizi çok mutlu ettik. Hedeflerimiz her zaman olduğu gibi Şampiyonlar Ligi, Avrupa. Taraftarımız yalnız bırakmadı. Başkanımız Dursun Özbek’in çağrılarına kulak verdiler. Kendisi de bizzat ilgileniyordu. Oyuncularımız, yönetimimiz, sponsorumuz Petrol Ofisi herkese buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Bu güzel taraftarımızla çifte şampiyonluğun göstergesi olsun inşallah” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)