Fatih Terim'den yıldız futbolculara son şans!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gaziantep maçında Mariano, Marcao ve Babel gibi futbolculara son kez forma şansı verecek.

SPOR 09.11.2019, 10:21 09.11.2019, 10:24
Fatih Terim'den yıldız futbolculara son şans!

Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi'ndeki 6-0'lık Real Madrid yenilgisinin ardından Gaziantep'te unutturmaya çalışacak. Şampiyonlar Ligi'nde tur şansı kalmayan sarı-kırmızılı takım, bugün alacakları 3 puanla Süper Lig'de tekrar iddialı konuma gelmenin planlarını yapıyor. Ancak bu karşılaşma Galatasaray'da birçok oyuncu için büyük önem arz ediyor.

mariano galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Teknik direktör Fatih Terim'in her ne kadar performanslarını beğenmese de Mariano, Marcao ve Babel gibi oyunculara son kez forma şansı vereceği ifade edildi. Gaziantep maçında da puan kaybı yaşandığı takdirde birçok futbolcu Ocak ayına kadar oynamayı unutacak ve devre arasında yapılacak olan operasyon ile takımdan ayrılacaklar.

Şampiyonlar Ligi'nde ki Real Madrid karşında forma şansı bulamayan genç futbolcular Emre Taşdemir ve Emre Mor'un Gaziantep maçında forma giyeceği tahmin ediliyor. İspanya'da dökülen Nagatomo ve Feghouli ise yedek kulübüde yerlerini alacaklar.

galatasaray real madrid ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid karşılaşmasının ardından İspanya'da kalan ve bir gün orada antrenman yapan Galatasaray, dün direkt Gaziantep'e geçiş yaptı. Sarı-kırmızılı takımı burada kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Özellikle tecrübeli teknik adam Fatih Terim'e büyük ilgi gösteren taraftarlar, tecrübeli hoca ile fotoğraf çektirmek için yarıştılar. Kolombiyalı yıldız Falcao ise Madrid'de kaldı.

Fatih Terim'in Gaziantep karşısında oyun planı

Herkes çok ciddi bir rotasyon olacağını düşünse de teknik heyetin çok fazla hamle yapma şansı bulunmuyor. Bu sezon sergilediği  performansla tam bir hayal kırıklığı yaratan Mariano'nun yerine forma giyebilecek tek oyuncu olan Şener şuan sakatlık problemi yaşıyor.

mariano galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Diğer yandan takım içi dinamiklerle çok fazla oynamak istemeyen Fatih Terim, Gaziantep karşısında da olumsuz bir skor elde etmek istemiyor.

UEFA kadrosunda yer almayan Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz ve Ahmet Çalık'ı da Gaziantep karşılaşmasında forma şansı vermek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, yapılacak olan son çalışmanın ardından kadrosunu netleştirecek.

emre mor galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Geri dörtlüden yalnızca Nagatomo'yu Emre ile değiştirmeyi planlayan Terim, ileri üçlüyü ise Babel-Andone-Emre Mor üçlüsüyle kurmayı hedefliyor. Ayrıca sol topuğunda ağrı hisseden Belhanda dün yapılan antrenmana katılmadı ve maç kadrosundan çıkartılarak İstanbul'a dönüş yaptı.

 

Yorumlar (0)