Fatih Terim, Andone için kararını verecek!

Ameliyat sonrası sağlık kurulu ile Florin Andone'nin durumu hakkında bir görüşme yapılacak. Fatih Terim'in Rumen yıldızla yolların ayrılmasını isteyebileceği iddia edildi.

SPOR 13.11.2019, 11:16
Fatih Terim, Andone için kararını verecek!

Radamel Falcao'nun eksikliğinde forma şansı bularak performansıyla büyük beğeni alan Florin Andone'nin Galatasaray macerası her an sona erebilir. Gaziantep karşılaşmasında dizinden ağır bir sakatlık yaşayan yıldız futbolcu hakkında doktorların, "En erken mart başında dönecek" raporu verdiği ifade edildi.

florin andone ile ilgili görsel sonucu

Sezonu kapatma ihtimali var

Bir diğer yandan Andone'nin sezonu kapatma ihtimali bile olduğu belirtildi. Tüm bu gelişmelerden sonra tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in, "Maksimum 1-2 ay için Andone'yi kadroda tutamayız" dediği açıklandı.

florin andone ile ilgili görsel sonucu

Brighton'a teklif sunulacak

Ameliyatın ardından sağlık kurulu ile toplantı yapılacağı öğrenildi. Eğer tabloda bir değişiklik olmazsa yönetim Brighton kulübü ile kiralık anlaşmasının iptalinin masaya yatırılacağı tahmin ediliyor.

Bu teklife İngilizler olumsuz yanıt verdiği takdirde bu kez Andone'nin sözleşmesinin dondurulması gündeme gelecek. Galatasaray, Rumen futbolcunun yerine yeni bir forvet transferi için çalışmalarına başlayacak.

florin andone ile ilgili görsel sonucu

Ortaya koyduğu mücadeleci performansıyla tüm taraftarların gönlünde tahta sahip olan Florin Andone dün bir mesaj paylaştı. Yıldız futbolcu, bu mesajında "Burada daha işim bitmedi. En kısa sürede döneceğim" dedi.

Sarı-kırmızılı formayla görev aldığı 9 karşılaşmada Florin Andone 2 gol kaydetti.

Yorumlar (0)