"Falcao'yu almayın diye haykırdım"

Fatih Altaylı, bir televizyon kanalında Radamel Falcao hakkında gündeme oturacak açıklamalarda bulundu.

SPOR 08.10.2019, 13:18 09.10.2019, 14:44
"Falcao'yu almayın diye haykırdım"

Transfer döneminin son günlerinde büyük umutlarla transfer edilen ancak istenilen çıkışı bir türlü yakalayamayan Falcao için, Fatih Altaylı değerlendirmelerde bulundu.

"Galatasaray'da herkes yalnız"

Televizyon programında yayınlanan programda Falcao transferi hakkında Altaylı, "Falcao'yu almamalılar diye bağırdım burada. Senin Falcao'yu koltuk altına aldığında, o koltuk altına girmeyen futbolcunun ruh halini de unutmayın. Falcao'yu özel uçakla aldığında tarifeli seferle gelen futbolcunun halini unutmayın. İki başkanlar, yönetim kurulu üyeleri sizin de bu kulübün moralini, takımdaşlığı yüksek tutmanız lazım. Bu yoksa olmaz. Bugün Galatasaray'da yok böyle bir şey. Galatasarayda herkes yalnız" şeklinde bir açıklamada bulundu.

"Galatasaray'dan utanıyoruz"

Sarı-kırmızılı takımın çok kötü bir performans gösterdiğini vurgulayan Altaylı,"Bu sene ve geçen sene Galatasaray'dan utanıyoruz. Sahadaki alçaklar utandırıyor. O alçakları toplayanlar utandırıyor. Başkan bizi utandırıyor. teknik heyet bizi utandırıyor. Kavga, dövüş, küfür, kıyamet bizde. Futbol başka bir yerde! Ayıptır. Oraya parasını verem adama da, parasını verip TV'den izleyen adama da ayıptır" dedi.

falcao monaco ile ilgili görsel sonucu

Sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmiyordu

PSG ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında aşil tendonunda ağrı hissettiğini belirterek Kolombiyalı golcünün tedavisine başlandığı açıklanmıştı. Teknik direktör Fatih Terim de sakatlığı bulunan Falcao'yu Gençlerbirliği kafilesine dâhil etmemişti. Yorulduğu için kendi isteğiyle açtan çıkan Falcao, bir sonraki Yeni Malatya karşılaşmasında ise bitime 1 dakika kala sahaya adımını atmıştı. Golcü oyuncu ligde ilk olarak Kasımpaşa maçında sarı-kırmızılı formayı giymiş, bu maçta bir gole imza atmıştı. Fizik olarak yetersiz bir görüntü sergilemesinin yanı sıra transfer edildiği Monaco'da da hatırlanacağı üzere sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmiyordu. Fenerbahçe derbisinde ise 90 dakika sahada kalan Falcao'nun ligde iki karşılaşmada üst üste forma giymemesi 'sakatlığı mı var' sorularını beraberinde getirdi. Falcao'nun nasıl bir sezon geçireceği büyük bir merak konusuyken futbolcu için gelen yorumlar ise genel itibariyle takıma bir katkısının olmayacağı yönünde.

falcao galatasaray ile ilgili görsel sonucu

4 maçta 1 gol

Yılın en flaş transferleri arasında yer alan Falcao, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta forma giyebildi. Kasımpaşa karşılaşmasında ağları havalandırabilen Kolombiyalı forvet beklentileri ne yazık ki  karşılayamadı. Transfer sürecinin uzaması nedeniyle Monaco ile idmana çıkamayan Falcao henüz fizik olarak hazır değil.

Sema Demet / Habernediyor.com

Yorumlar (0)