Gomis: Falcao sezona gergin başladı

Sarı-kırmızılı kulübün eski oyuncusu Gomis, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 08.10.2019, 11:47 15.10.2019, 01:02
Gomis: Falcao sezona gergin başladı

Galatasaray'da transfer döneminde takıma dahil edilen ancak sakatlığı sebebiyle, son karşılaşmada kadroda yer alamayan Radamel Falcao ile ilgili Gomis, çarpıcı yorumlarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın eski oyuncusu, Falcao'nun sezona gergin ve etkili bir başlangıç yapamadığını belirterek, "Falcao, Galatasaray'da biraz gergin başladı. Onunla transfer öncesi konuşmuştuk. İlerleyen süreçte işler onun için daha iyi olacaktır" şeklinde açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda unutamadığı günler yaşadığını ifade eden Gomis, Galatasaray 30 milyon taraftara sahip. Orada yaşadıklarımı her oyuncunun bir gün yaşamasını isterim. İnanılmaz. İstanbul'u da çok seviyorum. Kariyerimi bitirdikten sonra hayatımın bir bölümünü orada yaşamak istiyorum." dedi.

Fransız golcü RMC Sport'a verdiği demeçe, "Galatasaray ile anlaştığımda yöneticiler bana, 'Sen 1 verirsen taraftar 2 verir' demişti. Bu sözü hiç unutmadım ve gerçekten de öyle oldu. Sevildiğimi her zaman hissettirdiler, ben de onları çok seviyorum. Türkler gerçekten iyi insanlar" şeklinde devam etti.

Sema Demet / Habernediyor.com

Yorumlar (1)
Radamel Falcao 5 yıl önce