Everton'dan Cenk Tosun için takas kararı

Geçtiğimiz sezon Everton'da gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığına neden olan eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası geldi.

SPOR 26.07.2019, 17:04 26.07.2019, 17:09
Everton'dan Cenk Tosun için takas kararı

Beşiktaş'tan rekor bir rakamla transfer olduğu İngiliz ekibi Everton'da son zamanlarda gösterdiği kötü performansla büyük hayal kırıklığına neden olan milli futbolcu Cenk Tosun hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. 

The Telegraph gazetesinin yayınladığı özel haberde, İngiliz kulübü Everton'ın, Wilfried Zaha'yı kadrosuna dahil edebilmek için Crystal Palace'a 60 milyon sterlinin yanında milli futbolcu Cenk Tosun'u da önerdiği bildirildi.

Söz konusu haberde, Everton'ın 26 yaşındaki Zaha'yı önümüzdeki senelerde Chelsea'ye kaptırmak istemediği, bu yüzden Crystal Palace'a bir süredir ilgilendiği Cenk Tosun'u da teklif ederek transfer konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösterdiği kaydedildi. 

Geride kalan sezonda 29 maçta forma şansı bulan milli futbolcu Cenk Tosun, rakip ağları yalnızca 4 kez havalandırabilirken, 3 de asist yapmıştı.

Yorumlar (0)