Ersun Yanal: Ayak sesimizi hissettirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Rodrigues, Moses, Hasan Ali ve Isla takıma katıldı. Kanat oyuncularımızın performansı oyunun gidişatını belirledi. Yürüdüğümüz yolda ayak sesi hissettirdik. Taraftar bizi nereye çağırırsa oraya gideriz" dedi.

SPOR 28.10.2019, 13:37
Ersun Yanal: Ayak sesimizi hissettirdik

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, 5-1’lik Konyaspor galibiyetinin sonrasında zirve yolundaki rakiplerine mesaj gönderdi. Teknik adam, “Konya karşısında oynadığımız oyunla, tam takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi tüm taraftarlarımıza gösterdik. Kanat oyuncularımızın katkısıyla yürüdüğümüz yolda ayak seslerimizin hissedilmesini sağladık” şeklinde bir açıklama yaptı.

Ersun Yanal açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Ozan, kaybettiği seneleri tamamlayacak"

"Sert savunma yapabilen bir takımla oynadık.Rodrigues, Moses, H.Ali ve Isla takıma katıldı. Onlar dönüp form tuttukça ne kadar etkili olacağımızın mesajını verdik. Ozan Tufan ve Tolga Ciğerci’nin oyunun her iki yönünü oynaması bir avantaj. Ozan, kaybettiği seneleri tamamlayacak. Kanatlarımız oldukça, takımımıza katıldıkça alternatiflerimiz artıyor. Skora katkı yaparken, pozisyon vermeden oynuyorlar."

"Taraftarın desteği muhteşem"

"30 yıldır bu işin içindeyim, hiç görmediğim sakatlıklarla karşılaştık. Biz bir yolda yürüyoruz. Takımımız tamamlandıkça, Fenerbahçe’nin ayak seleri nereye koştuğunu gösteriyor. Taraftarın desteği muhteşem. Biz oyuna odaklanıyoruz ve taraftarımızın da bu tavrı, bundan kaynaklanıyor. Onların istediği bir mücadele var sahada. Taraftar bizi nereye çağırırsa biz oraya gideceğiz. Onların da coşkusuyla daha iyi oyunlar oynayacağız."

Yorumlar (0)