Ersun Yanal'a gelen tepkiler artıyor!

Son iki deplasmanda gol şansı bulamayan Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın Malatya’da ilk 11’de golcü olarak Alper’i tercih etmesi taraftarları memnun etmedi. Başarılı teknik adamın Jailson’u alırken Deniz’i kenarda tutması da eleştirilerin odak noktası oldu.

SPOR 26.11.2019, 09:58 12.01.2020, 16:15
Ersun Yanal'a gelen tepkiler artıyor!

Süper Lig’de son iki deplasmanda sadece 1 puanın sahibi olabilen ve bu karşılaşmalarda gol kaydedemeyen Fenerbahçe’de taraftarın tepkisi oyunculardan, teknik direktör Ersun Yanal’a çevrildi. Malatya maçında kadro tercihi ve yaptığı değişiklikler sebebiyle eleştirilerin odak noktası olan Ersun Yanal, maçın bitiş düdüğünden sonra adeta taraftarların hışmı altında kalırken, başarılı teknik direktörün Ocak ayına kadar puan kaybı kredisinin tükendiği iddia ediliyor. Ersun Yanal’a gelen en büyük eleştiri, gol umudu olarak ilk 11’de Alper Potuk’a forma şansı vermesi oldu.

"Gol ümidi yedek Alper mi?"

Sezon başından bu yana yedek kulübesinde oturan, Ocak ayında takımdan gönderileceği konusunda basında haberler yer alan Alper Potuk, belki de kendisine verilen son şanstanda faydalanamazken, teknik direktörünü de oldukça zor bir duruma soktu. Sosyal medyadan “Koca Fenerbahçe’nin gol ümidi yedek Alper mi?” şeklinde gelen eleştirilerin odak noktasında yer alan Ersun Yanal’ın Max Kruse, Vedat Muriç ve Mevlüt’ün olmadığı yerde Moses’a güvenmek zorunda olduğu dile getirildi.

Deniz ve Ferdi'ye neden şans vermedi

Teknik adamın oyuncu değişiklerindeki tercihleri de eleştiri sebebi oldu. Ersun Yanal’ın, Alper’i 71 dakika sahada tutmasının yanı sıra skor 0-0’ken Tolga’nın yerine Zajc, Deniz veya Ferdi’yi oyuna dahil etmesi yerine Jailson’a şans vermesi taraftarlar tarafından memnuniyetsizlikle karşılandı. Bu arada, millî takımdan döndükten sonraki ilk antrenmanda gazetecilerin önünde Rodrigues’i yanına çağıran ve bir şeyler söyleyen Yanal’ın, taktik gereği futbolcuyu oynatmamaya o gün karar verdiği düşünülüyor.

Yorumlar (0)