"Ersun Yanal'a ayrılan sürenin sonuna gelindi"

Spor yazarları, Fenerbahçe'nin, Sivasspor'a yenildiği karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 16.12.2019, 10:03 12.01.2020, 19:38
"Ersun Yanal'a ayrılan sürenin sonuna gelindi"

Ligin 15. hafta maçında Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor'a 3-1 yenildiği maçı spor yazarları yorumladı.

Ercan Taner: Ozan’ın Deniz'e attırdığı gol, tamamen bireysel performanstı. 2-0'dan sonra silkinen ve kendine gelen oyunun karşılığı değildi bu gol. Golden sonraki Fenerbahçe baskısı, ne olursa olsun, golü atalım görüntüsüydü. Sonra stresin tavan yapması ve 2 kırmızı kart. Ağır yara aldı Fenerbahçe.

Mehmet Demirkol: Haftalardır söylediğim gibi Fenerbahçe’nin Yanal yönetiminde bu savunma organizasyonunu geliştirmesi mümkün değil. O güçlü oyuncularla fizik kavgayı tutturabilirse başarılı olabiliyor. Tek yol hücumda şut kalitesinin üst düzeyde olması. Rodrigues, Kruse ve Vedat dün o seviyeyi tutturamayınca plan yürümedi. Kalplerdeki hoca ve bunca transferle Fenerbahçe’nin sadece yüzdeli şuta bakıyor olması fiyasko.

Serdar Ali Çelikler: Hiç uzatmayalım, Ersun Yanal'a ayrılan sürenin sonuna gelindi. Bence son kredisini de harcadı. Muhtemel bir derbi mağlubiyeti ya da beraberliği hocanın son maçı olur.

Erman Özgür: Ersun Yanal’ın hamleleri sadece bir gole yetti. Sivas ise ezbere bildiği pozisyonlardan birinde daha Ziya’nın pasında Emre Kılınç ile golü bulup maçı garantiye aldı. Ziya ile harika bir son yaptı. Maçın oynanan oyun üzerinden hakkı Sivas’ındı. Öyle de oldu.

Mehmet Ali Sabuncu: Görülüyor ki artık Fenerbahçe’yi yenmek çok kolay. Emre’yi kilitle, hızlı çık, defans ve kaleci zaten ne yaptığını bilmiyor, vur kaleye gol olsun. Biz bunu görebiliyorsak teknik heyet göremiyor mu? Hakeme kızacağınıza top oynayın. Beşiktaş maçı da böyle olursa, yönetim kurulu statta toplanır, teknik heyetin ve futbolcuların dikkatine!

Tunç Kayacı: Böyle kritik bir karşılaşmada reaksiyon gösteren bir Fenerbahçe olmalıydı. Sadece Ozan ve oyuna giren Deniz ile maçı çevirmek yetmez. Maçın özeti; Sivasspor attığından fazlasını kaçırdı, Fenerbahçe ise maçın önemini geç kavradı ama iş işten geçmişti... 7’de 7 kim tutar seni Yiğido...

Yorumlar (0)