Dünya Ralli Şampiyonası başlıyor!

Dünyanın en prestijli spor organizasyonları arasında yer alan Dünya Ralli Şampiyonası'nda yeni sezon Monte Carlo'da başlayacak. Marmaris'e de taşınacak büyük rekabette gözler 6 dünya şampiyonluğu bulunan Sebastien Ogier'e çevrildi.

SPOR 22.01.2020, 14:57
Dünya Ralli Şampiyonası başlıyor!

Motor sporları dünyasının en önemli yarışlarından birisi olarak kabul gören Dünya Ralli Şampiyonası’nda yeni sezonun ilk heyecanı 23-26 Ocak tarihleri arasında Monte Carlo’da başlıyor. 16 etap üzerinden düzenlenecek rallide pilotlar 304,28 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 1505,64 kilometre yol kat edecek. Monte Carlo Rallisi, özel programlar ve canlı yayınlarla RedBull TV’den canlı olarak izlenebilecek.

Tüm gözler yine diğer yarışlarda olduğu gibi Sebastien Ogier’de olacak. 6 şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu, son senesinde zaferlerine bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor. Ogier, co-pilotu Julien Ingrassia ile mücadele edecek. Bir diğer Red Bull sporcusu Thierry Neuville ise 2020 sezonunda ilk şampiyonluğunu yaşamayı planlıyor. Belçikalı sporcu, sezonun ilk yarışlarında işi sıkı tutmayı istiyor.

Yeniden Türkiye'de

8 yıllık bir aradan sonra 2 sezon önce Türkiye’ye geri dönen ve büyük ilgiyle karşılanan Dünya Ralli Şampiyonası bir kez daha Marmaris’te gerçekleştirilecek. Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10. etabına ev sahipliği yapacak Rally Turkey, 24-27 Eylül tarihleri arasında dünyanın en hızlı ve cesur pilotlarını konuk edecek.

Yorumlar (0)