Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Filenin Sultanları ile Belgrad’da buluştu 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasında yarı finale çıkan Kadın Voleybol Milli Takımı ile Belgrad’da bir araya geldi. Çavuşoğlu, “Sizinle gurur duyuyoruz. Büyükelçiliğimiz sizin hizmetinizde, emrinizde.” ifadeleri ile Filenin Sultanlarına desteklerini ifade etti. 

SPOR 02.09.2021, 09:54 03.09.2021, 09:57
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Filenin Sultanları ile Belgrad’da buluştu 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyarette bulunmak amacıyla Belgrad’daydı. CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasında yarı finale çıkan Kadın Voleybol Milli Takımı ile burada buluşan ve akşam yemeği yiyen Çavuşoğlu, Türk milletinin gururunu ve sevgisini Sultanlara iletti. 

Millilerin, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanamasa da tüm ülkeyi mutlu ettiklerini ve Türk milletini gururlandırdıklarını belirten Çavuşoğlu, “Şu anda tesadüfen buradayım. Daha önce planlanmış resmi bir ziyaret için geldim. Sizin de programınızı takip ediyorduk. Ankara’ya dönmeden sizlere içimizdeki duyguları ifade etmek istedik.” şeklinde konuştu. 



“Filenin Sultanları, voleybolu Türkiye’ye sevdirdi” 

Çavuşoğlu, Filenin Sultanlarının Türkiye’ye voleybolu sevdirdiğini ifade ederek, “Hocamız da süper, takımımız da süper. Takım ruhu derler ya ben bu kadar güzel takım ruhunu başka hiçbir yerde görmedim.” cümleleri kullandı. 



“Polonya çeyrek finalinin son seti çok heyecanlıydı” 

Çavuşoğlu: “İnşallah finale çıkacaksınız. Finale çıkarsanız da gelmek için çalışacağım. Fakat biliyorsunuz ki bizim işlerimiz çok belli olmuyor. Sizi seviyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz. Büyükelçiliğimiz her zaman emrinizde ve hizmetinizde.” 

Beraber yenilen akşam yemeğinde milliler, antrenörler, Çavuşoğlu ve ekibi, Hande Baladın’ın doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi. 

Yorumlar (0)