"Diego Perotti kahraman oldu!"

Arjantin basını, Fenerbahçe forması giyen Diego Perotti'nin Antalyaspor mücadelesinde gösterdiği performansa övgü yağdırarak, 32 yaşındaki futbolcu için "Fenerbahçe'nin yeni kahramanı" ifadesini kullandı. 

SPOR 03.11.2020, 12:15
"Diego Perotti kahraman oldu!"

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun 7'nci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile mücadele etti.

Sarı-lacivertliler, söz konusu mücadeleden 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe'de golleri 49'uncu dakikada Ozan Tufan, 84'üncü dakikada ise Diego Perotti kaydetti. Antalyaspor'da ise tek golü 52'nci dakikada Lukas Podolski attı. 

Böylece 17 puana ulaşan Fenerbahçe, maç fazlasıyla Süper Lig sıralamasında liderliğe yükseldi. 

Sarı-lacivertlilerin birçok kez gol kaçırdığı mücadelenin 62'nci dakikasında Diego Perotti oyuna dâhil oldu. 32 yaşındaki futbolcu, 84'üncü dakikada penaltıdan gol atarak Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. 

Yıldız futbolcunun gösterdiği performans Arjantin medyasında geniş bir yer buldu. 

Ole Gazetesi, Diego Perotti'nin Fenerbahçe'yi kurtardığını ifade etti. Söz konusu gazete, yıldız futbolcunun 84'üncü dakikada penaltıdan gol attığını ve Fenerbahçe'ye üç puanı getirdiğini bildirdi. 

Uno Santa Fe Gazetesi de Arjantinli futbolcunun performansına övgü yağdırdı. Gazetede yer alan bir haberde, Diego Perotti için "Fenerbahçe'nin yeni kahramanı" ifadesine yer verildi. Haberde, Süper Lig'in yeni liderinin sarı-lacivertliler olduğuna dikkat çekildi. 

Yorumlar (0)