Ayda bebeğin annesinden acı haber geldi!

İzmir'de bugün enkaz altından sağ olarak çıkarılan Ayda Gezgin'in annesinin cesedine ulaşıldı. 

YAŞAM 03.11.2020, 12:40
Ayda bebeğin annesinden acı haber geldi!

İzmir, 30 Ekim Cuma günü 6.6 büyüklüğündeki bir depremle sarsıldı. Söz konusu depremin en çok yıkıma uğrattığı ilçe Bayraklı oldu. Daha önce çürük raporu alınmasına rağmen insanların yaşamaya devam ettiği Rıza Bey Apartmanı tamamen yıkıldı. 

Söz konusu apartmanın enkazında yürütülen arama-kurtarma çalışmaları sırasında Ayda Gezgin sağ olarak çıkarıldı. 4 yaşındaki bebek, depremden tam 91 saat sonra bulundu. 

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ayda Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven tarafından yapılan açıklamada, Minik Ayda'nın bilincinin açık olduğu, konuşabildiği ve yaşam fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı olmadığı ifade edildi. 

Anneden acı haber geldi

Fakat Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin'den acı haber geldi. 

Arama-kurtarma ekiplerinin yürüttüğü faaliyetler sırasında Fidan Gezgin'in cesedine ulaşıldı. 

Ayda Gezgin'in yakınlarından Anıl Candan, 4 yaşındaki bebeğin depremden 91 saat sonra sağ olarak çıkarıldığını, yani hiçbir zaman umutların tükenmemesi gerektiğini söylemişti. 

Arama-kurtarma ekipleri ile sağlık ekiplerine dua edilmesini isteyen Anıl Candan, onlara minnettar olunduğunu ifade etmişti. 

Anıl Candan, Fidan Gezgin'in de Ayda Gezgin'in bulunduğu yere yakın olduğunu tahmin ettiklerini, bu nedenle arama-kurtarma çalışmalarının banyo bölümünde devam ettiğini kaydetmişti.  

Yorumlar (0)