Brezilya'nın efsane golcüsü 58 yaşında sahalara geri dönüyor

Romario, Brezilya'nın efsane golcüsü olarak tanınır ve şu anda başkanlık yaptığı America-RJ kulübünde, 58 yaşında olmasına rağmen futbol sahalarına geri dönmeye hazırlanıyor.

SPOR 18.04.2024, 11:51 19.04.2024, 09:16 Buse Önder
Brezilya'nın efsane golcüsü 58 yaşında sahalara geri dönüyor

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden biri olan Romario, 58 yaşından sonra futbol sahalarına dönmeye karar verdi. Efsane golcü, başkanlık yaptığı America-RJ takımında yeşil sahalara geri dönüş yapacak.

Aktif futbolculuk kariyerini 43 yaşında sonlandıran Romario, 15 yıl aranın ardından Brezilya ekibinde tekrar futbol oynamaya hazırlanıyor. Brezilya Milli Takımı'nın efsanevi oyuncularından olan Romario, 1994'te ülkesiyle Dünya Kupası zaferi yaşamış ve Avrupa'da Barcelona, Valencia ve PSV gibi büyük takımlarda forma giymişti.

Oğlu ile oynamak istiyor

2009 yılında futbolu bırakan Romario, o dönem America-RJ'de futbolculuk kariyerini sonlandırmıştı. Ancak şimdi, 15 yıl sonra yeşil sahalara geri dönme kararı aldı.

Romario'nun bu kararının altında yatan nedenlerden birinin, 29 yaşındaki oğlu Romarinho ile aynı takımda forma giyme isteği olduğu belirtiliyor.

Yorumlar (0)