Brezilya ekibinden "Mariano" açıklaması!

Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Mineiro futbol direktörü Alexandre Mattos'tan, Mariano'nun transferi ile ilgili açıklama geldi.

SPOR 22.04.2020, 17:49
Brezilya ekibinden "Mariano" açıklaması!

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mariano için ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro'nun ilgilendiği iddia edilmişti.

Mariano'nun da eski hocası Sampaoli ile çalışmak istemesi nedeniyle Brezilyalı futbolcunun ülkesine dönmesi olası görülürken, konu hakkında  Atletico-MG'nin futbol direktörü Alexandre Mattos açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'nın YouTube kanalına açıklamalarda bulunan Mattos, "Sampaoli, Mariano ile daha önce çalıştı ve oyuncuya çok büyük bir saygı duyuyor. Tek sorun, Mariano'nun serbest kalıp kalmayacağının bilinmiyor olması. Türkiye'de ligin durumu sözleşmelerin biraz uzamasına neden olabilir ki bu da erken bir transferi güçleştirebilir" ifadelerini kullandı.

Covid-19 salgını nedeniyle transfer sürecinin belirsizliğine vurgu yapan Mattos, "Bu salgından dolayı bugün söylenen her şey sonrasında biraz değişikliğe uğrayabilir. Mariano bizim öncelikli seçeneklerimizden. Harika bir oyuncu olduğunu kanıtlamış, yeterli tecrübeye sahip ve antrenörümüz de onu çok beğeniyor. Fakat işlerin nasıl değişebileceğini anlamalıyız. Sürece ilişkin bir ışık gördüğümüzde futbola döneceğimiz zaman, kime teklif yapacağımız, ne zaman teklif yapacağımız, hangi bölgelere ihtiyacımız var daha açık olacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)