Beşiktaş'tan son 'Ajdin Hasic' teklifi!

Beşiktaş, Ajdin Hasic ile yaşanan imza parası krizini çözmek için harekete geçti. Eski yönetimin 2 milyon Euro imza parası üzerinden yaptığı sözleşmeyi revize etmek isteyen siyah-beyazlı ekip, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'e "Gelecek sezon ödemek şartıyla 700 bin Euro verelim" teklifini sundu.

SPOR 17.01.2020, 09:36
Beşiktaş'tan son 'Ajdin Hasic' teklifi!

Siyah-beyazlıların, geçtiğimiz sezonun devre arasında, Dinamo Zagreb'in sözleşme hatasını değerlendirerek renklerine bağladığı Ajdin Hasic'te yaşanan imza parası krizi hâlâ çözülmedi. Eski yönetimin 2 milyon Euro imza parası üzerinden yaptığı sözleşmeyi revize etmeyi planlayan Beşiktaşlı idareciler, orta saha oyuncusunun menajerine son teklifte bulundu.

31 Ocak'a kadar mukavelede belirtilen maddeyi çözüme kavuşturması gereken kulübün, genç yıldız için "700 bin Euro verelim, bunu da gelecek yıl ödeyelim" dediği iddia edildi. Sorun çözülmezse Beşiktaş 18 yaşındaki futbolcudan vazgeçecek. Diğer yandan teknik direktör Abdullah Avcı'nın  Boşnak futbolcu için olumlu rapor verdiği ve antrenmanlardaki performansından son derece memnun kaldığı ifade edildi.
 

Yorumlar (0)