Beşiktaş'tan sessiz prova

Beşiktaş, yeni sezon öncesi çıktığı ikinci hazırlık karşılaşmasında Çekya ekiplerinden Viktoria Plzen ile golsüz berabere kaldı.

SPOR 12.07.2022, 20:17 13.07.2022, 17:44
Beşiktaş'tan sessiz prova

Siyah-beyazlı takım, Kufstein Arena'da oynanan maça Ersin, Rosier, Montero, Welinton, Necip, Salih, Gedson, Umut, Emirhan Delibaş, Cenk ve Boyd'dan oluşan ilk 11 ile başladı. 

Beşiktaş, Emirhan ve Cenk ile yakaladığı çeşitli gol pozisyonlarından faydalanamadı ve müsabakanın ilk devresi golsüz geçildi.

İkinci devrede de gol sesi çıkmadı

Siyah-beyazlı takım, maçın ikinci devresine Umut-Kenan, Cenk-Oğuzhan Akgün değişiklikleri ile başladı.

62'inci dakikada Ersin-Emre Bilgin, Rosier-Rıdvan, Welinton-Cisse, Necip-Berkay Vardar değişikliklerine giden siyah-beyazlı takımda, 72'inci dakikada Montero-Serdar Saatçı, Salih-Ghezzal, Boyd-N'Koudou ve Emirhan-Necati Bilgiç, 75'inci dakikada ise Gedson-Hasic değişiklikleri yapıldı.

Teknik patron Valerien Ismael, 72'inci dakikada oyuna soktuğu Serdar Saatçı'yı 84'üncü dakikada kenara çağırarak, Aytuğ Batur Kömeç'i oyuna aldı. Oyundan çıkarılan Serdar ise direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. 

Orta saha mücadelesiyle geçen müsabakanın ikinci devresinde hücum anlamında pek de üretken olamayan Beşiktaş, rakibinin de net pozisyonlar yakalamasına müsaade etmedi.

Müsabaka 0-0'lık beraberlikle sona erdi.















Yorumlar (0)