Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'in transferini görüntülü bir mesajla açıkladı.

SPOR 23.06.2022, 20:51
Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme

Kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, 23 yaşındaki oyuncu için "Estetik, sağlam ve zarif..." ifadelerine yer verilerek, "Beşiktaş'a hoş geldin." denildi.

Söz konusu paylaşımda, siyah-beyaz formayla kameraların karşısına geçen Fernandes'in Galatasaray'a attığı golün resmini çizdiği ve keman çaldığı detaylarının da bulunduğu 41 saniyelik videoya da yer verildi.
 

Galatasaray'da oynamıştı

2020-21 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'da da forma giyen Portekizli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyerek geçirmişti

Siyah-beyazlı takım, geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirdiği açıklamada, Fernandes ile 4+1 seneliğine anlaşmaya vardıklarını ve futbolcu için Benfica'ya 6 milyon avro (110 milyon lira) ödeneceğini bildirmişti. 

Gedson Fernandes kimdir?

9 Ocak 1999 tarihinde dünyaya gelen, orta saha mevkisinde forma giyen Portekizli futbolcu. 31 Ocak 2021 tarihinde Galatasaray oyuncunun geçici transferini KAP'a bildirmişti. 500 bin avro bedelle 2020-21 sezonunun sonuna kadar kiralanmıştı. Futbolcuya ise 650 bin avro maaş ödenmişti. 2 Şubat 2022'de ise genç futbolcunun transferine ilişkin olarak Beşiktaş kanadından KAP bildiriminde bulunuldu. Yarım sezon için Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Fernandes, 2022-23 sezonunda Beşiktaş formasıyla mücadele edecek.

Yorumlar (0)