Brad Pitt'ten olay itiraf

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, eski karısı Angelina Jolie ile mahkemelik olduğu ve mülkiyeti kendilerine ait olan Fransa'nın Var bölgesinde bulunan 60 milyon dolar (1 milyar TL) değerindeki Miraval Şatosu'nda bir sene boyunca hazine aradığına yönelik itirafta bulundu.

MAGAZİN 23.06.2022, 21:44 24.06.2022, 16:40
Brad Pitt'ten olay itiraf

ABD medyasına konuşan Pitt, bir şahsın kendisine şatonun bahçesinde milyonlarca dolar değerine sahip büyük bir hazinenin olduğunu aktardığını dile getirdi.

Pitt, bu durum üzerine radar ekipmanı aldığını belirterek, şatosunun bahçesinde bir sene boyunca hazine aradığını ve bunu adeta bir takıntı haline getirdiğini söyledi.

"Bir sene boyunca düşündüğüm yegane şey hazineydi." diyen Pitt, bahse konu takıntısının büyüdüğü yerle ilişkili olabileceğini ifade ederek, çocukluğunda altın bulma öyküleriyle büyüdüğünü kaydetti.

"Kendimi aptal gibi hissettim"

Pitt, "Hazineden söz eden kişinin asıl niyetini geç de olsa anladım. Sahibi olduğu firma radar ekipmanları satıyordu, benim de satın almam için böyle bir hikaye uydurdu. Kendimi aptal gibi hissettim fakat yine de itirafta bulunacağım... Hazine aramak çok heyecanlıydı." şeklinde konuştu. 

Hollywood yıldızı, eski karısı Jolie ile ayrıldıktan sonra ruhsal sorunlar yaşadığını belirtti.

Rüyalarında devamlı olarak bıçaklandığını gördüğünü söyleyen Pitt, çok uzun bir süre olmasa da bir depresyon sürecinden geçtiğini anlattı.

Mevlana'nın dizelerini kullandı

Pitt, Mevlana'nın "Yanlış ve doğrunun çok ötesinde bir yer var, seninle işte orada buluşacağız" dizelerini tekrar ederek, kendini çok yalnız hissettiğini, kalbinin kırıldığını ve yaşamın manasını her zaman sorguladığını ifade etti. 

"Başka bir yerden gelmiş bir kuşum... Kendi isteğimle buraya gelmedim, kendi isteğimle de gidemem zaten. Buraya beni kim getirdiyse o götürmeli.” dizelerini aktaran Pitt, bir arayış içerisinde olduğunu belirtti.

Hollywood kariyerinin düşüşe geçtiğini kaydederek, yaşamının son döneminde devamlı olarak kendisine ne yapması gerektiğine dair sorular sorduğunu dile getiren Pitt, "Bir şeyler yapmak mecburiyetinde hissettiğinizde başka bir maceraya geçiş yapmanın vakti geldi demektir." sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)