Beşiktaş'tan videolu Gedson Fernandes paylaşımı!

Beşiktaş Kulübü, bir dönem Galatasaray ve Çaykur Rizespor'da da kiralık olarak forma giyen Portekizli Gedson Fernandes'i kadrosuna kattı. Twitter'dan paylaşılan transfer videosunun saati dikkat çekti.

SPOR 17.06.2022, 20:03 19.06.2022, 12:10 Hakan Öksüz
Beşiktaş'tan videolu Gedson Fernandes paylaşımı!

Önceki sezon ligden düşen Çaykur Rizespor'da kiralık olarak oynayan Gedson Fernandes'in, hangi takıma gideceği merak konusu olmuştu. 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'da top koşturan 23 yaşındaki Portekizli oyuncu, kulübü Benfica'ya dönmüş ve bu yılın Şubat ayında Çaykur Rizespor'a kiralanmıştı.

Videolu paylaşımın saati dikkat çekti

Gedson Fernandes'e kancayı takan Beşiktaş, sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Önce Portekizli yıldızın isminin ilk 3 harfi paylaşıldı.

Daha sonra ise Gedson Fernandes'in yer aldığı videolu paylaşım yapıldı. Videoyu saat 19.05'te paylaşan siyah-beyazlı kulüp, Galatasaray'ın kuruluş yılına göndermede bulundu.

Gelecek sezonda şampiyonluk yarışında yer almak isteyen siyah-beyazlılar, uzun lig maratonunu kaldırabilecek dirençli bir takım kurmak istiyor. Fernandes ile 4+1 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş, bütün transferleri sezon öncesi kampına yetiştirmeye çalışacak.

Tottenham'da forma giymişti

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Premier Lig ekibi Tottenham'a gönderilen Gedson Fernandes, 1 yıl sonra Benfica'ya geri dönmüştü. Daha sonra Galatasaray ve Çaykur Rizespor'a kiralanan Portekizli oyuncu, çıktığı 11 Süper Lig maçında 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)