Beşiktaş, Sivasspor karşısına bambaşka çıkıyor!

Beşiktaş, pazar günü bambaşka bir ilk 11’le sahada yer alacak. Erzurumspor karşılaşmasında beklentileri karşılayamayan Rebocho, Necip, Oğuzhan ve Umut, formalarını sakatlıktan dönen Ljajic ve Gökhan’ın yanı sıra Atiba ile Burak’a teslim edecek.

SPOR 17.01.2020, 09:27
Beşiktaş, Sivasspor karşısına bambaşka çıkıyor!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurumspor’a son 16 Turu ilk maçında 3-2 mağlup olan Beşiktaş’ta herkesin aklı fikri, şu an itibariyle Sivasspor maçında. İlk yarıyı zirvede kapatan Sivasspor'u, ikinci yarının ilk maçında pazar günü Vodafone Park’ta konuk edecek olan siyah-beyazlı ekipte, zorlu karşılaşma öncesi sakatlardan sevindirici haberler gelirken, teknik direktör Abdullah Avcı da kupada sahaya sürdüğü ilk 11’de 5 değişiklik yapacak. Avcı, yıldızlarına forma vererek, Sivas karşısında üç puan olmayı planlıyor. Kampta adale sıkıntısı yaşayan Gökhan Gönül, formasına kavuşacak ve Rebocho’nun yerine sağ bekte görev yapacak. Orta alanda Elneny’nin yanında Necip’in yerine kupada riske edilmeyen Atiba yer alacak.

Ruiz’in yerine Roco

Lens’in eksikliğinde yine Diaby sağ kanatta forma giyecek. Antalya kampının son günlerinde yapılan antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanan ve zorlanmaya bağlı ödem meydana gelen Adem Ljajic, dün yapılan antrenmanda ilk kez takımla beraber yer aldı. 28 yaşındaki futbolcu, yarın forvet arkasında hücuma liderlik yapacak. İleride Umut Nayir’in yerine Atiba gibi Erzurum’a götürülmeyen Burak Yılmaz görev yapacak. Sezonun ilk yarısında sakatlıklarla boğuşan ve harika bir kamp geçiren Kral, 2020’ye Sivas önünde bomba gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Stoperde cezalı Ruiz’in yerine de Roco ilk adaylar arasında yer alıyor.

3 eksik 

Sivasspor maçına Beşiktaş 3 oyuncudan yoksun çıkacak. Altınordu ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ arka adalesinden sakatlık yaşayan Lens’in yanı sıra tedavisi devam eden Dorukhan yok. Stoper Ruiz de sarı kart cezası sebebiyle oynayamayacak. Lens’in, yaklaşık 3 hafta sonra takımla beraber çalışmalara başlaması, Ekim’deki Alanyaspor maçında diz kapağından sakatlanan Dorukhan’ın ise Mart sonunda sahada olacağı tahmin ediliyor.

Erzurumspor maçı 11’i: Karius, Rebocho, Ruiz, Vida, Caner, Necip, Elneny, Diaby, Oğuzhan, N’Koudou, Umut Nayir

Sivasspor maçı muhtemel 11’i: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Caner, Diaby, Elneny, Atiba, Ljajic, N’Koudou, Burak
 

Yorumlar (0)