Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu!

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın “Burak Yılmaz’a yardımcı olabilecek bir forvet almayı düşünüyoruz” açıklamasının ardından gözler yapılacak transfere çevrilirken, hedefteki futbolcuların başında Albian Ajeti’nin geldiği iddia edildi.

SPOR 20.11.2019, 11:17 12.01.2020, 17:03
Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu!

Beşiktaş yönetimi West Ham United kulübünde forma giyen 22 yaşındaki Arnavutluk asıllı İsviçreli yıldızı araştırmaya başladığı dile getirildi. Siyah-beyazlılar, şartların karşılanması halinde İngiliz devinin kapısını çalıp transferi sonlandırmak istiyor.

Ajeti olmazsa Diony

Tecrübeli teknik direktör devre arasında alınmasına onay verdiği Ajeti, sezon başında 9 milyon euro karşılığında Basel’den West Ham'a tranfer olmuştu. Ada’da da bu sezon çok az şans bulan 22 yaşındaki yıldızın tecrübe kazanması için bu teklife sıcak bakabileceği iddia ediliyor. Abdullah Avcı'nın şampiyonluk yarışı için Güven Yalçın ve Umut Nayir’i yetersiz bulması sebebiyle Ajeti’nin olmaması durumunda rotanın St. Etienne’de bu sezon 2 karşılaşmada görev alan ve gol atamayan Diony’ye çevrilebileceği belirtildi.

Yorumlar (0)