Beşiktaş'ın efsanesi Süleyman Seba, mezarı başında anıldı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, 9. Vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı.

SPOR 13.08.2023, 12:57 14.08.2023, 09:13
Beşiktaş'ın efsanesi Süleyman Seba, mezarı başında anıldı

İstanbul Feriköy Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma törenine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Engin Baltacı ile yönetim kurulu üyeleri, siyah-beyazlı Feyyaz Uçar ve Süleyman Seba'nın ailesi ile sevenleri katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile kulübün Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ise anma törenine çelenk gönderdi.

Seba’nın kabri başında okunan duaların ardından Beşiktaşlı yöneticiler, Galatasaray Kulübünün kurucusu Ali Sami Yen'in de mezarına çiçek bırakarak dua etti.

Çebi'den anma mesajı

Ahmet Nur Çebi ise Süleyman Seba'nın 9. vefat yıl dönümü dolayısı ile bir anma mesajı yayımladı.

Çebi, kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ömrünü vakfettiği Beşiktaş’ımızın tarihinde müstesna bir öneme sahip olan onursal başkanımız merhum Süleyman Seba’nın hatırası, her zaman kalplerimizdeki varlığını sürdürmeye devam edecektir. Türk sporuna ve kulübümüze; yönetici, sporcu ve başkan olarak çok uzun yıllar boyunca hizmet etmiş, beyefendi kişiliği ile taraflı tarafsız herkesin takdirini ve saygısını kazanmış onursal başkanımız merhum Süleyman Seba'yı aramızdan ayrılışının 9. yıl dönümünde, minnetle, rahmetle ve saygıyla anıyorum."

Yorumlar (0)