Beşiktaş, 2 yıl daha 'Gökhan Gönül' diyor!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da performansıyla takdir topluyor. Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan ve adı Galatasaray ile geçen 34 yaşındaki oyuncu ile yönetim Ocak ayında anlaşma sağlayacak.

SPOR 16.12.2019, 10:12
Beşiktaş, 2 yıl daha 'Gökhan Gönül' diyor!

Gökhan'ın aklının karışmasını istemeyen Beşiktaşlı yetkililer, 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda mutlu olan tecrübeli oyuncunun da imza atmaya hazır olduğu ifade edildi.

Beşiktaş maçtan önce Twitter'dan, "Bu akşam Vodafone Park civarında şiddetli bir gök gürültüsü bekleniyor" diye bir paylaşımda bulundu. Yeni Malatya ise galibiyetten sonra kaplan görseliyle, "Öyle bir kükredik ki gök gürültüsü sandılar" paylaşımında bulundu.

ahmet nur çebi ile ilgili görsel sonucu

Maçın ardından gerginlik yaşandı

Karşılaşmadan önce Ümraniye'ye giderek takımla bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçı protokol tribününden takip etti. Karşılaşma esnasında ise gerginlik meydana geldi. Bir taraftar, Başkan Çebi'nin üzerine yürüdü ve "Bu takımın hali ne? Biraz ağırlığını koy" dedi. Çebi ise "Terbiyesiz herif" şeklinde yanıt verdi. Araya güvenlik güçleri girdi.

Yorumlar (0)