Babel ve Muslera, milli aradan sakat döndü!

Galatasaray, Hollandalı Ryan Babel ve Uruguaylı Fernando Muslera'nın sakatlık milli takım kadrolarından çıkarıldığını açıkladı.

SPOR 18.11.2019, 16:00 18.11.2019, 18:36
Babel ve Muslera, milli aradan sakat döndü!

Galatasaray'un Hollandalı oyuncusu Ryan Babel ve Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sakatlıkları yüzünden milli takımlarının kadrolarından çıkarıldı.

Sebep sakatlık

Galatasaray'ın açıklamasında Hollanda Milli Takımı'nda forma giyen Ryan Babel'in sol dizinden sakatlandığı, bu yüzden milli takım kadrosundan çıkarıldığı; bir diğer yanda ise Uruguay Milli Takımı'nın da oyuncusu Fernando Muslera'nın belinde hissettiği ağrılar nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. 

İki tecrübeli oyuncunun da son durumu, İstanbul'da doktor kontrolünden geçtikten sonra belli olacak.

Galatasaray, Medipol Başakşehir'i ağırlayacak

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 22 Kasım Cuma günü oynayacağı Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim'in yönetiminde çalışmaya devam eden Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı süren Şener Özbayraklı, Radamel Falcao ve Younes Belhanda'nın katılmadığı, Florin Andone'nin ise özel bir dizlikle spor salonunda çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Falcao yine İspanya'ya gidiyor

Birkaç hafta önce tedavisini ilerletip bir an önce sahalara dönmek için çabalayan Radamel Falcao, ikinci defa İspanya'ya yolculuk yapacak ve tedavisine bir hafta süreyle burada devam edecek.

Nagatomo döndü

Galatasaray'da milli takımlarındaki görevlerinden dönen Yunus Akgün ve Yuto Nagatomo da takımla birlikte antrenmana katıldı. Galatasaray, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maça yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanı ile hazırlanmaya devam edecek.

Yorumlar (0)