Aziz Yıldırım’dan Kocaelispor’a büyük jest 

Kocaelispor, Aziz Yıldırım’a olan 1,5 milyon dolar olan borcunun 1 milyon dolara düşürüldüğünü ve ödemesinin de 1 sene ertelendiğini belirterek Yıldırım’a teşekkürlerini iletti. 

SPOR 03.09.2021, 09:00 04.09.2021, 09:27
Aziz Yıldırım’dan Kocaelispor’a büyük jest 

Kocaelispor, önceki dönemlerde zor duruma düşmüş ve bu sebeple Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’dan 1,5 milyon dolar değerinde borç almıştı. Borcunu ödeyemeyen ve yasal faiz ve icra masrafları git gide artan borç hakkında toplantı masasına oturan yeşil siyahlı takım ile Aziz Yıldırım, borç düzenlemesi konusunda anlaşmaya vardı. 



Borç hem düşürüldü hem de ertelendi 

Kulübün, Yıldırım’dan aldığı 1,5 milyon dolarlık borç 1 milyon dolara indirildi. Söz konusu ücretin ödemesi de 1 sene ertelendi. Ayrıca bu 1 sene içerisinde borca faiz eklenmeyeceği ve geçmiş faizlerin de ödenmeyeceği bildirildi. 



Kocaelispor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekildeydi: “2002 senesinden bugüne kadar süregelen ve camiamızın yakinen bildiği gibi kulüp olarak Aziz Yıldırım’a 1,5 milyon dolar borcumuz bulunmaktadır. Bugün geldiğimiz noktada yasal faiz ve icra masrafları ile birlikte güncel borç tutarımız 26 milyon TL civarındadır. Aziz Yıldırım ile bir süredir yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün borcumuz 1 milyon dolar olarak belirlenmiş olup bu tutar da 1 sene ertelemeli olarak faizsiz şekilde Sayın Aziz Yıldırım’a ödenecektir. Bu süreçte anlaşma kolaylığı sağlayan Aziz Yıldırım’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” 

Yorumlar (0)