Atletico cephesinden City'ye tepki: Modern futbola ihanet!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında kendi sahasında İngiliz devi Manchester City ile 0-0 berabere kalarak elenen Atletico Madrid cephesi isyan etti. Kulüp Başkanı Enrique Cerezo, "Manchester City'nin oynadığı futbol kesinlikle çağ dışı. Adeta kaleye duvar ördüler. İkinci yarıda yalnızca bir atakları var." dedi.

SPOR 14.04.2022, 23:42 15.04.2022, 12:55 Hakan Öksüz
Atletico cephesinden City'ye tepki: Modern futbola ihanet!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen İngiliz devi Manchester City ve güçlü İspanyol ekibi Atletico Madrid, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir maçta karşılaştı. İlk karşılaşmayı İngiltere'de 1-0 kazanan Pep Guardiola'nın takımı City, ikinci maçta deplasmandan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

Bu kez eleştiri, Atletico cephesinden geldi

İlk maçta kaleye adeta otobüs çeken Atletico Madrid, sert savunması nedeniyle eleştirilmişti. İlk maçta kaleye hiç şut çekemeyen Diego Simeone'nin takımı, modern futbola ihanet etmekle suçlanmıştı. Büyük heyecana sahne olan ancak golsüz eşitlikle sona eren maçın sonucunda elenen Atletico Madrid cephesinden ilginç bir çıkış geldi.

"Adeta kaleye duvar ördüler"

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, zaman geçirmek için sürekli yere düşen Manchster City futbolcularını eleştirdi. Başkan Cerezo, "Manchester City'nin oynadığı futbol kesinlikle çağ dışı. Biraz şansımız olsa yarı finale çıkan taraf biz olacaktık. Hücumda iyiydik. City ise adeta kaleye duvar ördü. Tamamen savunmadaydılar. İkinci yarıda yalnızca bir atakları var." dedi.

Teknik Direktör Diego Simeone ile çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Enrique Cerezo, "Diego, hem sportif bakımdan hem de insani özellikleriyle harika biri. O tam bir kazanan. Yazdığı hikâyeyi herkes görüyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)