Arsenal'da Belhanda vakası!

Arsenal, Crystal Palace karşısında 2-0 üstünlüğünü devam ettiremeyip, karşılaşma 2-2 eşitlikle biterken, maça damgasını vuran olay Granit Xhaka'nın oyundan çıkarken taraftarlara küfür etmesi oldu.

SPOR 28.10.2019, 13:01 28.10.2019, 13:13
Arsenal'da Belhanda vakası!

Premier Lig'in 10. haftasında Arsenal ile Crsytal Palace karşılaştı. Karşılaşmaya Granit Xhaka damgasını vurarak bir anda gündeme geldi.

Granit Xhaka'nın karşılaşmanın 61. dakikasında oyundan çıkmasına Arsenal taraftarları coşkuyla karşılık verdiler. Bu olay karşısında Xhaka, taraftarlara dönerek "F..k off"dedi.

Granit Xhaka ile ilgili görsel sonucu

Arsenal'in kaptanı, elini kulağına götürüp taraftarlara 'Sizi duyamıyorum' diyerek, hızla soyunma odasına doğru yol aldı.

"Biz, taraftarlar için buradayız"

Karşılaşma sonrasında konu ile ilgili Unai Emery, "Xhaka yanlış yaptı. Şimdi sakin olmalı ve onunla konuşmalıyız. Biz, taraftarlar için buradayız. Alkış ve eleştirilere saygı duymamız gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Xhaka'nın kaptan olarak devam edip etmeyeceği hakkında Emery, "Bunu konuşmak için doğru zaman değil. Öncelikle onunla ve kulüple konuşmak istiyorum. Yaptığı şey kesinlikle doğru değildi" dedi.

Yorumlar (0)