Alexandre Lacazette'den skandal beğeni

İngiliz ekibi Arsenal'de forma giymekte olan Alexandre Lacazette Instagram hesabından yapmış olduğu beğeni ile İngiltere'de bir anda gündem oldu. Lacazette, Unai Emery ve Arsenal kaptanı Granit Xhaka'yı eleştiride bulunanan taraftarın paylaşımını beğendi.

SPOR 28.10.2019, 10:58 28.10.2019, 11:02
Alexandre Lacazette'den skandal beğeni

Arsenal'da oynayan Alexandre Lacazette, kırmızı beyazlıların 2-0 yenilgiye uğratırken ardından galibiyeti koruyamayıp, 2-2 biten Crystal Palace karşılaşmasından sonra, sosyal medyada tepki çeken bir beğeni hatası yaptı. Bir Arsenallı, karşılaşmanın ardından yapmış olduğu paylaşımla teknik direktör Unai Emery ve Arsenal takım kaptanı Granit Xhaka’ya karşı eleştiride bulundu.

Alexandre Lacazette ile ilgili görsel sonucu

Yıldız oyuncu bu paylaşımı beğenerek, İngiltere’de bir anda gündem oldu. Bu yıl Mesut Özil ile de sorunlar yaşayan Unai Emery’nin, Arsenal takımındaki geleceği şu an et değil.

Alexandre Lacazette, takımında forma giymiş olduğu 6 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Taraftarın paylaşımı şu şekilde:

“Üzgünüm. Buraya kadar. Crystal Palace karşısında 2-0 öne geçip, maçı berabere tamamlayamazsınız. Emery, bugüne kadar seni hep savundum. Ama artık yeter. Xhaka kendisini becerebilir. Onu bir daha Arsenal formasıyla görmek istemiyorum”

Yorumlar (0)